yaman..k
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,334
Benimki de verilmiş şimdi yazdım , temsilciye sms gelecekmiş daha sonra.verildi benimki ama takip kodunu göremiyorum dhl den mesaj geldi hepsijet ile yola çıktı diye
Benimki de verilmiş şimdi yazdım , temsilciye sms gelecekmiş daha sonra.verildi benimki ama takip kodunu göremiyorum dhl den mesaj geldi hepsijet ile yola çıktı diye
SMS düştü bana hepsijetten buraya yazdıkdan yarım saat sonra sana da düşer.Benimki de verilmiş şimdi yazdım , temsilciye sms gelecekmiş daha sonra.
Sms gelmedi sonra yazdım işte temsilciye sipariş kargoya verilmemiştir filan dedi. Herkes farklı konuşuyor.SMS düştü bana hepsijetten buraya yazdıkdan yarım saat sonra sana da düşer.
geç geliyor sms bayağı ben de ok müşteri hizmetleriyle vs görüştüm dhl kargoya veriyorlarmış onlarda hepsijete verip gönderiyorlarmış kargo takip gözükmüyormuş. Hepsijet dhl den teslim alınca mesaj atıyor.Sms gelmedi sonra yazdım işte temsilciye sipariş kargoya verilmemiştir filan dedi. Herkes farklı konuşuyor.
Monitör şimdi geldim kurdum filan ama herhalde gözüm alışmadığı için baş ağrısı yaptı. Gerçekten ips ekran çok daha canlı hissettiriyor.geç geliyor sms bayağı ben de ok müşteri hizmetleriyle vs görüştüm dhl kargoya veriyorlarmış onlarda hepsijete verip gönderiyorlarmış kargo takip gözükmüyormuş. Hepsijet dhl den teslim alınca mesaj atıyor.
Hayırlı olsun benim ki de gelmek üzere, ben 27 inch ips bir de 32 inch VA aldım umarım yan yana koyunca çok farkı hissetmemMonitör şimdi geldim kurdum filan ama herhalde gözüm alışmadığı için baş ağrısı yaptı. Gerçekten ips ekran çok daha canlı hissettiriyor.
Hz olayı da baya bir fark ediyor fare imlecinin gidişini filan hissediyorsun. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Hayırlı olsun benim ki de gelmek üzere, ben 27 inch ips bir de 32 inch VA aldım umarım yan yana koyunca çok farkı hissetmem![]()
Garipliği yok hocam gerçek 1440p olmaz bende asus 2k 180 var ancak 3840x2160 seçilebiliyor o zamanda 4k 60 oluyor,olay şu ; monitör 4k sinyali downscaling ile 2k da çalıştırıyor bu esnada hz 60 a düşüyor, 4kdaki netliği yakalayamıyor tabii ki sizinkindede 2k sinyali 1080p ye downscaling yapıyor ama sinyal 2k olduğu için 2k sanıyoruz ama değil evet yazılar küçülüyor ama netlik 2k netliği olmaz, bunu anlamanın basit yollarından biri önerilen çözünürlüğe bakın 1920x1080 yazdığını göreceksiniz, ama bu şekilde panel farklı olarak satılan olaylarda olabiliyor bir ara dizüstü almıştık 1920x1080 144hz yazıyordu ama kullanılan panelin 2560x1440 165hz olduğunu fark ettikBugün elime ulaştı, Xbox series s de fhd 1080 120hz ve manuel ayar ile garip bir şekilde 1440 60hz ayarlanıyor.
Hocam monitör geldi f/p tam olarak ölü piksel vs yok biraz renk ayarı yapmak gerekiyor ikinci ekran olarak harika pivotu çok kullanışlıBende çekiyorum o zaman![]()
teşekkür ederimmmHz olayı da baya bir fark ediyor fare imlecinin gidişini filan hissediyorsun. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Hocam benimde geldi renk ayarlarını atar mısın? Ben ana monitör olarak kullanıyorum. Laptopa bağlı ikisi de ama laptopun ekranını kapatmak istiyorum bunu nasıl yapacağım sadece iki monitör çalışsın.Hocam monitör geldi f/p tam olarak ölü piksel vs yok biraz renk ayarı yapmak gerekiyor ikinci ekran olarak harika pivotu çok kullanışlı