Samsung 24" 120 Hz 5 ms IPS Monitör 2400 TL (Eğitim İndirimi)

Yav öğrenci ile girdim 2400 almayı çok istiyorum ama zaten 165hz Fast ıps monitörüm var alsam mı almasam mı çok kararsızım

SMS düştü bana hepsijetten buraya yazdıkdan yarım saat sonra sana da düşer.
Sms gelmedi sonra yazdım işte temsilciye sipariş kargoya verilmemiştir filan dedi. Herkes farklı konuşuyor.

Sms gelmedi sonra yazdım işte temsilciye sipariş kargoya verilmemiştir filan dedi. Herkes farklı konuşuyor.
geç geliyor sms bayağı ben de ok müşteri hizmetleriyle vs görüştüm dhl kargoya veriyorlarmış onlarda hepsijete verip gönderiyorlarmış kargo takip gözükmüyormuş. Hepsijet dhl den teslim alınca mesaj atıyor.

Bugün elime ulaştı, Xbox series s de fhd 1080 120hz ve manuel ayar ile garip bir şekilde 1440 60hz ayarlanıyor.

geç geliyor sms bayağı ben de ok müşteri hizmetleriyle vs görüştüm dhl kargoya veriyorlarmış onlarda hepsijete verip gönderiyorlarmış kargo takip gözükmüyormuş. Hepsijet dhl den teslim alınca mesaj atıyor.
Monitör şimdi geldim kurdum filan ama herhalde gözüm alışmadığı için baş ağrısı yaptı. Gerçekten ips ekran çok daha canlı hissettiriyor.

Monitör şimdi geldim kurdum filan ama herhalde gözüm alışmadığı için baş ağrısı yaptı. Gerçekten ips ekran çok daha canlı hissettiriyor.
Hayırlı olsun benim ki de gelmek üzere, ben 27 inch ips bir de 32 inch VA aldım umarım yan yana koyunca çok farkı hissetmem :(

Hayırlı olsun benim ki de gelmek üzere, ben 27 inch ips bir de 32 inch VA aldım umarım yan yana koyunca çok farkı hissetmem :(
Hz olayı da baya bir fark ediyor fare imlecinin gidişini filan hissediyorsun. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Bugün elime ulaştı, Xbox series s de fhd 1080 120hz ve manuel ayar ile garip bir şekilde 1440 60hz ayarlanıyor.
Garipliği yok hocam gerçek 1440p olmaz bende asus 2k 180 var ancak 3840x2160 seçilebiliyor o zamanda 4k 60 oluyor,olay şu ; monitör 4k sinyali downscaling ile 2k da çalıştırıyor bu esnada hz 60 a düşüyor, 4kdaki netliği yakalayamıyor tabii ki sizinkindede 2k sinyali 1080p ye downscaling yapıyor ama sinyal 2k olduğu için 2k sanıyoruz ama değil evet yazılar küçülüyor ama netlik 2k netliği olmaz, bunu anlamanın basit yollarından biri önerilen çözünürlüğe bakın 1920x1080 yazdığını göreceksiniz, ama bu şekilde panel farklı olarak satılan olaylarda olabiliyor bir ara dizüstü almıştık 1920x1080 144hz yazıyordu ama kullanılan panelin 2560x1440 165hz olduğunu fark ettik

Hocam monitör geldi f/p tam olarak ölü piksel vs yok biraz renk ayarı yapmak gerekiyor ikinci ekran olarak harika pivotu çok kullanışlı
Hocam benimde geldi renk ayarlarını atar mısın? Ben ana monitör olarak kullanıyorum. Laptopa bağlı ikisi de ama laptopun ekranını kapatmak istiyorum bunu nasıl yapacağım sadece iki monitör çalışsın.

Ekler

• IMG_5916.webp
    IMG_5916.webp
    493.4 KB · Hit: 53
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye