bu VA panel g4 IPShttps://www.trendyol.com/aoc/24-5-2...r-p-379905753?boutiqueId=61&merchantId=322515 merhaba arasındaki fark nedir sizin atığınız ile
bu VA panel g4 IPShttps://www.trendyol.com/aoc/24-5-2...r-p-379905753?boutiqueId=61&merchantId=322515 merhaba arasındaki fark nedir sizin atığınız ile
Panel farkı hocamhttps://www.trendyol.com/aoc/24-5-2...r-p-379905753?boutiqueId=61&merchantId=322515 merhaba arasındaki fark nedir sizin atığınız ile
Valla hocam 2431 o kadar övüyorlar fakat ips glow (Kenarlar'da turuncu renklenme oluyor siyah ekran da) ve parlaklık düşük geldi g4 sipariş verdim o gelince view iade yollucam)XG2431'in strobe'unu kullanmayacaksanız +2600'e gerek yok. Ama strobe kullanacaksanız o ve yüksek fiyatta XG2431 rakipsiz.
samsung dimi hocam?3 aydır kullanıyorum, görüntüsü çok net ve renkler çok iyi, Kaliteli kasası ve ayakları var, hoparlörü yok, fakat extreme gecikme moduna alınca ghostingi gözünüzle görüyorsunuz. Benim için extreme önemli değil zaten bir altındaki hızlı seçimini kullanıyorum düzeliyor. 240Hz için f/p diyebilirim.
XG2431 amacı için rakipsiz çünkü.Valla hocam 2431 o kadar övüyorlar fakat ips glow (Kenarlar'da turuncu renklenme oluyor siyah ekran da) ve parlaklık düşük geldi g4 sipariş verdim o gelince view iade yollucam)
Yanlış hocam. Gecikme modu dediğiniz Overdrive, tepki süresini hızlandırır. Böylece ghosting azalır. Overdrive'ı çok açarsanız (Sizdeki extreme gibi) bu sefer ters ghosting olur. Sizin gördüğünüz ghosting değil ters ghosting.3 aydır kullanıyorum, görüntüsü çok net ve renkler çok iyi, Kaliteli kasası ve ayakları var, hoparlörü yok, fakat extreme gecikme moduna alınca ghostingi gözünüzle görüyorsunuz. Benim için extreme önemli değil zaten bir altındaki hızlı seçimini kullanıyorum düzeliyor. 240Hz için f/p diyebilirim.
Hocam iade edip geçmeyin mi diyorsunuz yani model düşürmüş mü olurum samsunga geçiş yaparsamXG2431 amacı için rakipsiz çünkü.
IPS glow her, bakın HER IPS monitörde olur. Sadece şiddeti değişir. Ne kadar olacağı şansınıza kalmiş. Boşu boşuna alt modele geçmişsiniz. Bir defa strobe utitly ile ayar yapıp o netliği görseniz bir daha oyun için strobesuz monitör kullanamazsınız.
Yanlış hocam. Gecikme modu dediğiniz Overdrive, tepki süresini hızlandırır. Böylece ghosting azalır. Overdrive'ı çok açarsanız (Sizdeki extreme gibi) bu sefer ters ghosting olur. Sizin gördüğünüz ghosting değil ters ghosting.
Hocam 43 inç ne yaptın ben 27 ile zor oynuyorumkoyacak yerim olsa alacağım ama masada yer yok ya. 43 inç ile fps oynanıyor ama küçük monitör kadar sarmıyor.
hocam valla oynanmaz diyorlar ama uzaktan 43 e bakmakla yakından 24 e bakmak arasında çok da fark yok bence valorantta rank olarak farketmedim bile.Hocam 43 inç ne yaptın ben 27 ile zor oynuyorum
Oynanmaz tabi göz olarak insanı bitiyor nasıl fark olmaz hocam ben 27 ile 24 arasın da bile fark görüyorum 24'de boynumu haraket ettirmeme gerek kalmıyor 27'de bakmam gerekiopyrhocam valla oynanmaz diyorlar ama uzaktan 43 e bakmakla yakından 24 e bakmak arasında çok da fark yok bence valorantta rank olarak farketmedim bile.