❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Alan arkadaşlar ekranı standın izin verdiği en alçak noktaya getirip ekranın en üst noktasıyla masa arasındaki uzaklığı ölçebilir mi? Masamın üstünde raf var, ölçü açısından kısıtlar mı merak ediyorum. Bunun sipariş verdikten sonra aklıma gelmesi biraz manidar oldu ama umarım sorun çıkmaz.:)
43-44cm geldi hocam

Ben aldım kendiminkini, öncesini iade etmemin sebebiyle aynı sorunu yaşıyorum hala. Hala daha çok anormal bir şekilde ekrandaki renkler bir milisaniyeliğine bozulup düzeliyor veya en son açtığım uygulamalardan biri anlık ekrana gelip gidiyor. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir sistemle denedim yine çözüm olmadı. İki seçenek var artık, ya GSYNC ile alakalı bir şey var, ya da FPS ile. İki monitörün de paneli bozuk olamaz, ki sorun aynı sorun başka bir şey de değil. Aklımı yitiricem çözemedim bir türlü.
Renk bozulması sanırım görmedim ama bende de son uygulama ekranın alt yarısında bir anlığına görünebiliyor çok nadir.

Renk bozulması sanırım görmedim ama bende de son uygulama ekranın alt yarısında bir anlığına görünebiliyor çok nadir.
Hocam renk bozulmasının yanı sıra bu bahsettiğinizi de yaşıyorum, çok nadir. Renk bozulması daha sık yaşanıyor.
Rica etsem hangi ekran kartını ve hangi GPU sürücü versiyonunu kullandığınızı söyleyebilir misiniz?

Alan arkadaşlar memnun mu? OLED kervanına ben de girmiş bulundum.

Alan arkadaşlar memnun mu? OLED kervanına ben de girmiş bulundum.
Hem de nasıl dostum. Dün bi black ops 6 hikaye modu gireyim dedim. HDR ı da açınca ben bugüne kadar oyun oynamıyormuşum dedim. Karanlık odamda kenarlarından ışık sızan siyahları gri gösteren eski IPS monitörüm önünde eğilir oledin.

Hem de nasıl dostum. Dün bi black ops 6 hikaye modu gireyim dedim. HDR ı da açınca ben bugüne kadar oyun oynamıyormuşum dedim. Karanlık odamda kenarlarından ışık sızan siyahları gri gösteren eski IPS monitörüm önünde eğilir oledin.
O zaman IPS almak yerine en mantıklı kararı yapmış oldum. Teşekkür ederim dostum.

Geri