Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
taksit yapıyorlar mı yapıpyorlarsa kaç oluyor?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper

Otlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Talha Görürüm
Bütün kartlara mı faizsiz 4 taksit yapıyorlar.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Turuncu Keskin
Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Reis sanırım monitörle alakası yok, birkaç yerde daha okudum oyunla ilgisi var.

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mert Ketenoğlu
Samsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
Öğrenci ilkokul oluyor mu?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Turuncu Keskin
Beyler ayarlar için destek verecek yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Ürünü aldık ama beğenmediğimiz durumda samsung iade politikası nasıl acaba sorunsuz iade alıyorlar mı ? Monitör nasıl alan arkadaşlar memnun mu acaba ?

Son düzenleme:

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Arkadaşlar OLED paneller hakkında çok fazla burn in (yanma) sorunundan bahseden var er ya da geç yanacak diyorlar daha çok kısa süreli zevkler için gibi, ha 2 seneye ha 3 seneye yanar gibisinden çok fazla şey okudum en fazla iyi bakarak bunu azaltabilirsiniz önüne geçemezsiniz diyorlar ben parlaklık sonda oynamayı seven birisiyim bana gelir mi gelmez mi bilemedim. Tavsiyeleriniz nedir? Bir 2K 240HZ İPS almak beni üzer mi OLED tercihi yerine? Ya da OLED mi tercih etmeliyim.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mete
Arkadaşlar OLED paneller hakkında çok fazla burn in (yanma) sorunundan bahseden var er ya da geç yanacak diyorlar daha çok kısa süreli zevkler için gibi, ha 2 seneye ha 3 seneye yanar gibisinden çok fazla şey okudum en fazla iyi bakarak bunu azaltabilirsiniz önüne geçemezsiniz diyorlar ben parlaklık sonda oynamayı seven birisiyim bana gelir mi gelmez mi bilemedim. Tavsiyeleriniz nedir? Bir 2K 240HZ İPS almak beni üzer mi OLED tercihi yerine? Ya da OLED mi tercih etmeliyim.
Hocam, benim odama güneş ışığı direkt vurmadığı için ve yüksek parlaklık seviyelerini zaten pek sevmediğimden, monitörleri hep düşük parlaklıkta kullanıyorum. Önceden MSI G274QPF-QD kullanıyordum, parlaklığı hep 10. kademedeydi (toplam 100 kademe). Şu an G61SD kullanıyorum, onun parlaklık ayarı 50 kademe. Akşamları 10, gündüzleri ise 10-15 kademede kullanıyorum ve bana fazlasıyla yetiyor.
Eğer OLED panelde burn-in ihtimali seni çok düşündürüyorsa ve özellikle FPS oyunları (Valorant, Apex, CS, R6 vs.) oynuyorsan, 2K 240Hz OLED olmayan modeller arasında MSI G274QPX bence en iyi tercih. Eğer G61SD'yi almasaydım ben de onu almayı düşünüyordum.
Ama yok, "Ben hikayeli oyunları da seviyorum, üstüne bolca dizi/film de izliyorum" diyorsan, bu noktada G61SD çok daha tatmin edici bir deneyim sunuyor. Panel kalitesi farkını bariz hissediyorsun.

Top Bottom