Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

vormyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
samsung sitesinde öğrenci indirimlerine dahil 4k oled hiç gördünüz mü acaba şuan bakıyorum da stoklar kalmamış gözüküyor.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mete
Nvidia denetim masasından monitörü 8bitten 10bite çektiğimde renkler soluklaşıyor. Tek bende mi böyle anlayamadım. Eski monitörümde de (G274QPF-QD) aynısı oluyordu. Acaba yazılımsal bir sorun mu yoksa herkeste böyle olup sonradan renk ayarı mı yapılması gerekiyor merak ettim.
Dostlar yaşadığım sorunun çözümünü buldum. Marka model fark etmeksizin 10 bit monitör kullanıp aynı sorunu yaşayanlar varsa ayarlar>ekran>renk yönetiminden "Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet" ayarını kapatsınlar. Ne illet bir ayarmış, kafayı yedirtmek üzereydi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-23 031510.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-23 031510.png
    27.3 KB · Hit: 73
Son düzenleme:

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Beyler çok önemli bir şey sorucam lütfen cevaplarmısınız.

Akım korumalı 6 lı açma kapama düğmesi olan priz kullanıyorum

Ben pcyi kapattıktan sonra yaklaşık 3-4 dakika bekleyip (tüm sistemlerin kapanması için) monitörün güç kablosu ve pc ile alakası her şey yukarıdaki prize bağlı ve bunu dediğim gibi pc kapandıktan 3-4 dakika sonra kapama anahtarına basıp prizi off a alıyorum bunun monitör için faydası - zararı varmıdır priz sürekli açık mı kalmalı yoksa kapatmalımıyım?

Araştırdım ama bulamadım oled monitör için hiçbir yerde böyle bilgi yok.

OrkunJJ

80+ Silver

Ben pcyi kapattıktan sonra yaklaşık 3-4 dakika bekleyip (tüm sistemlerin kapanması için) monitörün güç kablosu ve pc ile alakası her şey yukarıdaki prize bağlı ve bunu dediğim gibi pc kapandıktan 3-4 dakika sonra kapama anahtarına basıp prizi off a alıyorum bunun monitör için faydası - zararı varmıdır priz sürekli açık mı kalmalı yoksa kapatmalımıyım?

Kapatmana gerek yok oled monitöre zararlı tek şey ekranda sürekli aynı görüntünün kalması. En fazla 30dk 1 saat aralığında ekranda sabit duran bir görüntüyü değiştirmek gerekiyor. Mesela ekran koruyucu varya bilgisayardan kalkınca ya ekran komple kapanıyor ya da değişen görüntü çıkıyor o tarz şeyler oled monitör için faydalı.

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
aaaaa

Bu monitöre zarar verebilir çünkü 4 saat açık kaldıktan sonra 20 dakikalık ekran optimizasyonuna girmesi gerekiyor. Bu sırada ekran kapanıyor ama kırmızı güç ışığı sabit yanıyor, yani monitör kendini bakıma alıyor. İşlem bitince ışık yanıp sönmeye başlıyor, sonra standby moduna geçip tamamen kapanıyor. Bundan sonra gücü kesmek sorun olmaz ama bence çok mantıklı bir hareket değil.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Furkan Görür
Ürünü aldık ama beğenmediğimiz durumda samsung iade politikası nasıl acaba sorunsuz iade alıyorlar mı ? Monitör nasıl alan arkadaşlar memnun mu acaba ?
Ben aldım 15dakik da komple bozuldu görüntü gitti. İade ettim sorunsuz aldılar sonra tekrar sipariş ettim şuan kullanıyorum

Mithril

80+ Silver
hocam size zahmet bir stoğa bakarmısınız? öğrenci belgem olmadığı için stoğa bakamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım 15dakik da komple bozuldu görüntü gitti. İade ettim sorunsuz aldılar sonra tekrar sipariş ettim şuan kullanıyorum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Turuncu Keskin
Sende de böyle beyazlar sarı gibi mi? ben de mi sorun var çözemedim.
d32f9317-1fb3-493a-bfae-9dd95f8014c1.jpg

hocam size zahmet bir stoğa bakarmısınız? öğrenci belgem olmadığı için stoğa bakamıyorum.
Stokta var hala evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,858
Üyeler
170,628
Son üye
TrenDE24000
Top Bottom