Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Talat
Dün monitörü açtığımda 1 saat uniformity için test etmeme rağmen ben mi farketmedim yoksa gerçekten yok muydu bilmiyorum, bugün böyle bir satır tam ölüye benzemeyen çizgi var. Moralimi bayağı bozdu. Firmware update ya da pixel clean işe yaramadı. İade mi etsem diye düşünmeye başladım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bende yok böyle bişey yalnız ben aldıgıma pişmanım gözleri cok aşırı yoruyor parlaklıgı kısmama ragmen alışamadım gözlerim kıp kırmızı oluyor..

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Kenan Çelik
Hafta sonları günde belki 15 saat poe2 açık kalıyor. Ekranda sabit hud ekranı olmasına rağmen hiç öyle aman yanar şu olur vs diye de hassasiyet göstermiyorum. Taş gibide çalışıyor monitör.
Mal bu. Mezara gitmeyecek bizimle. Keyfinize baklın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MamiTheHL1
Dostlar yaşadığım sorunun çözümünü buldum. Marka model fark etmeksizin 10 bit monitör kullanıp aynı sorunu yaşayanlar varsa ayarlar>ekran>renk yönetiminden "Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet" ayarını kapatsınlar. Ne illet bir ayarmış, kafayı yedirtmek üzereydi.
bu ayarı kapattıktan sonra renkler daha canlı oldu

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Bu monitöre zarar verebilir çünkü 4 saat açık kaldıktan sonra 20 dakikalık ekran optimizasyonuna girmesi gerekiyor. Bu sırada ekran kapanıyor ama kırmızı güç ışığı sabit yanıyor, yani monitör kendini bakıma alıyor. İşlem bitince ışık yanıp sönmeye başlıyor, sonra standby moduna geçip tamamen kapanıyor. Bundan sonra gücü kesmek sorun olmaz ama bence çok mantıklı bir hareket değil.
hocam o ışık nerde gözüküyor? ben göremedim de o zaman dediğiniz gibi yapayım fişini çekmeyeyim en azından standby a girmeden çünkü birkaç kere ekran optimizasyonu olmadı gibisinden bir şey okumuştum pc yi ilk açtığımda ondan dolayı yazıyormuş o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Ben aldım 15dakik da komple bozuldu görüntü gitti. İade ettim sorunsuz aldılar sonra tekrar sipariş ettim şuan kullanıyorum
şuan ki kullanımınız dan memnun musunuz peki önerir misiniz ? dell 240hz ips monitörden geçeceğim oled olduğu için istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
aw2724df mi kullanıyorsun?
dell 2524h kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

muazzam hocam kesinlikle tawsiye ediyorum almanızı
kardeşimin öğrenci belgesiyle kayıt oldum alabiliyorum aslında ama sorunlu ürün gelen kullanıcılar olmuş. samsung iade konusunda sorun yapmıyor anladığım kadarıyla. ürün gelir bakarım beğenmezsem dahi iade etme şansını sunuyor olmaları güzelmiş.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Dostlar yaşadığım sorunun çözümünü buldum. Marka model fark etmeksizin 10 bit monitör kullanıp aynı sorunu yaşayanlar varsa ayarlar>ekran>renk yönetiminden "Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet" ayarını kapatsınlar. Ne illet bir ayarmış, kafayı yedirtmek üzereydi.
hocam bu ayarı windows 10 da bulamadım siz 11 mi kullanıyorsunuz bizde çok karışık ekran çıkıyor w10 da

dell 2524h kullanıyorum.

kardeşimin öğrenci belgesiyle kayıt oldum alabiliyorum aslında ama sorunlu ürün gelen kullanıcılar olmuş. samsung iade konusunda sorun yapmıyor anladığım kadarıyla. ürün gelir bakarım beğenmezsem dahi iade etme şansını sunuyor olmaları güzelmiş.
kesinlikle hocam iadede sorun olmaz benım bir tek sorunum war sinir olduğum oyunlardayken alt tab da ağır sorun çekiyorum özellikle cs2 de çözünürlük değiştirmeye kalktın mı en az 30sn-1 dakika arasında bekletiyor illet ettim şunun yüzünden

2 monitör kullanıyorum 2.monitörün çözünürlüğü değişik sanırım ondan olma ihtimali war emin değilim bilen arkadaş warsa yardımcı olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
Merhaba bir sorum olucak bugün monitoru açmaya çalıştığımda geceden açık kalmış gibi direk açıldı kesin emin değilim açık kaldığına ama diyelimki açık kaldığını varsayalım ekranda bir görüntü veren açık bir cihaz yoktu bu şekilde açık kalmasının bir zararı var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
samsung g60sd 360 hz olan modelinin satış fiyatı neydi peki onun stokları kalmamış ama öğrenci indirimi ile alınabiliniyor muydu bilgisi olan var mı ?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Merhaba bir sorum olucak bugün monitoru açmaya çalıştığımda geceden açık kalmış gibi direk açıldı kesin emin değilim açık kaldığına ama diyelimki açık kaldığını varsayalım ekranda bir görüntü veren açık bir cihaz yoktu bu şekilde açık kalmasının bir zararı var mı?
yoktur bi zararı hocam sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,858
Üyeler
170,628
Son üye
TrenDE24000
Top Bottom