hocam benim de aynı şekil oldu site üzerindeki canlı desteğe söyleyin sizden email ve barkod numarasını alıyorlar sonra kendileri manuel olarak hallediyorlar bi kaç saat sonra giriş yapın dediler bana olmuştu öyle yapıncaArkadaşlar herkese merhabalar. Bu ürünü alacağım fakat eşim öğretmen. Adına hesap açtım. E devletten aldığımız barkodlu hizmet belgesindeki barkodu tc ile yazınca bir türlü kayıt yapmıyor. Sorun tam olarak nedir acaba. Bahsettiği kod hizmet belgesi yazam yerdeki barkodun altıındaki meb ile başlayan kodu giriyorum. Ne yaptıysam kabul etmedi malesef
Tamamdır hocam şansa şuan çalışmıyorlar yarına artıkhocam benim de aynı şekil oldu site üzerindeki canlı desteğe söyleyin sizden email ve barkod numarasını alıyorlar sonra kendileri manuel olarak hallediyorlar bi kaç saat sonra giriş yapın dediler bana olmuştu öyle yapınca
cevap için teşekkür ederim hocam. peki samsung da g60sd 360hz olan monitörü mü beklesem aralarında ne kadar bir fiyat farkı vardı biliyor musunuzAynı panel kullanılıyor. Agon'un dezavantajı hdmi 2.0 kullanılıyor olması ama pratikte Samsung'daki konsollar için 4k desteği olmadığını düşünürsek sadece dsc sıkıştırma dezavantajı olabilir. Bir de Samsung shop iade konusunda sıkıntısız. Avantajı da 3 sene garanti olması.
sarı değil. Beyaz tonu ayarlıyabilirsin ODS denSende de böyle beyazlar sarı gibi mi? ben de mi sorun var çözemedim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stokta var hala evet
nasıl yapıyoruz hocam 8 bit muhabbetinibu monitör de 2k 240hz + 10 bit yaparsanız dsc aktif oluyormuş alt tab yaparken siyah ekranla karşılaşıyordum 8bitte dsc devre dışı kalıyor sdr de fark olmuyor zaten 8 bit devam. ayrıca dldsr veya dsr açılıp 4k yapılıyor harika oluyor dsc devre dışı kalınca
Hocam aktif ettim ama o ışık nerde gözüküyor pc yi kapattım ne monitörde var öyle kırmızı ışık ne adaptörde göremiyorumSystem - Power Led On - Working
Samsung yazısının altında hocamHocam aktif ettim ama o ışık nerde gözüküyor pc yi kapattım ne monitörde var öyle kırmızı ışık ne adaptörde göremiyorum
Standby moduna ne zaman geçiceğinide göremiyorum otomatik olarak nerden görüyorsun o kırmızı ışığı