Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Mbmbmb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M b
Cihazı alacağız ama eğitim indiriminden bir türlü faydalanamadık ya

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Batuhan Altunay
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bu ürünü alacağım fakat eşim öğretmen. Adına hesap açtım. E devletten aldığımız barkodlu hizmet belgesindeki barkodu tc ile yazınca bir türlü kayıt yapmıyor. Sorun tam olarak nedir acaba. Bahsettiği kod hizmet belgesi yazam yerdeki barkodun altıındaki meb ile başlayan kodu giriyorum. Ne yaptıysam kabul etmedi malesef
hocam benim de aynı şekil oldu site üzerindeki canlı desteğe söyleyin sizden email ve barkod numarasını alıyorlar sonra kendileri manuel olarak hallediyorlar bi kaç saat sonra giriş yapın dediler bana olmuştu öyle yapınca

Mbmbmb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M b
hocam benim de aynı şekil oldu site üzerindeki canlı desteğe söyleyin sizden email ve barkod numarasını alıyorlar sonra kendileri manuel olarak hallediyorlar bi kaç saat sonra giriş yapın dediler bana olmuştu öyle yapınca
Tamamdır hocam şansa şuan çalışmıyorlar yarına artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Aynı panel kullanılıyor. Agon'un dezavantajı hdmi 2.0 kullanılıyor olması ama pratikte Samsung'daki konsollar için 4k desteği olmadığını düşünürsek sadece dsc sıkıştırma dezavantajı olabilir. Bir de Samsung shop iade konusunda sıkıntısız. Avantajı da 3 sene garanti olması.
cevap için teşekkür ederim hocam. peki samsung da g60sd 360hz olan monitörü mü beklesem aralarında ne kadar bir fiyat farkı vardı biliyor musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MamiTheHL1
bu monitör de 2k 240hz + 10 bit yaparsanız dsc aktif oluyormuş alt tab yaparken siyah ekranla karşılaşıyordum 8bitte dsc devre dışı kalıyor sdr de fark olmuyor zaten 8 bit devam. ayrıca dldsr veya dsr açılıp 4k yapılıyor harika oluyor dsc devre dışı kalınca

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Furkan Görür
Sende de böyle beyazlar sarı gibi mi? ben de mi sorun var çözemedim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stokta var hala evet
sarı değil. Beyaz tonu ayarlıyabilirsin ODS den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar elimi monitörün ekranına değdirdiğimde ekranın çok ısındığını fark ettim. Normal mı bu? IPS ekran var yanımda onda ki sıcaklık %30 diyelim samsungtaki %70 falan herhalde 2 katı fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
bu monitör de 2k 240hz + 10 bit yaparsanız dsc aktif oluyormuş alt tab yaparken siyah ekranla karşılaşıyordum 8bitte dsc devre dışı kalıyor sdr de fark olmuyor zaten 8 bit devam. ayrıca dldsr veya dsr açılıp 4k yapılıyor harika oluyor dsc devre dışı kalınca
nasıl yapıyoruz hocam 8 bit muhabbetini

drml212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
ındırım hala devam edıyormu acaba. xg27acs monutoru ıade edip bu alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
iade ettiğimizde samsung hemen onaylıyor mu birkaç iade eden vardı bilgi verebilir mi

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
System - Power Led On - Working
Hocam aktif ettim ama o ışık nerde gözüküyor pc yi kapattım ne monitörde var öyle kırmızı ışık ne adaptörde göremiyorum

Standby moduna ne zaman geçiceğinide göremiyorum otomatik olarak nerden görüyorsun o kırmızı ışığı

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mete
Hocam aktif ettim ama o ışık nerde gözüküyor pc yi kapattım ne monitörde var öyle kırmızı ışık ne adaptörde göremiyorum

Standby moduna ne zaman geçiceğinide göremiyorum otomatik olarak nerden görüyorsun o kırmızı ışığı
Samsung yazısının altında hocam

Ekler

• IMG_6166.jpeg
    IMG_6166.jpeg
    2.2 MB · Hit: 87

Mbmbmb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M b