Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Samsung yazısının altında hocam
Hocam çıkmıyor bende bu systemden
Güç ledi > çalışıyor, olarak işaretledim

Ama gene çıkmadı birde heryere baktım özellikle kırmızı ışık varmı diye

Bunun çalışması için özel şartları varmı hocam işte minimum 4 saatlik çalışmadan sonra çıkar vs falan diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu cihazda ghosting var mı ?
Yok hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Berkay Ocakcı
bu monitör de 2k 240hz + 10 bit yaparsanız dsc aktif oluyormuş alt tab yaparken siyah ekranla karşılaşıyordum 8bitte dsc devre dışı kalıyor sdr de fark olmuyor zaten 8 bit devam. ayrıca dldsr veya dsr açılıp 4k yapılıyor harika oluyor dsc devre dışı kalınca
Hocam Dp kablo ile 2K 10 Bit şeklinde kullanıyorum alt tab'da bir problem yok ve DSR aktif.

iade ettiğimizde samsung hemen onaylıyor mu birkaç iade eden vardı bilgi verebilir mi
Eksiksiz şekilde yollayınca ellerine ulaştığından itibaren iki gün içerisinde onaylanıyor.

sarı değil. Beyaz tonu ayarlıyabilirsin ODS den

Arkadaşlar elimi monitörün ekranına değdirdiğimde ekranın çok ısındığını fark ettim. Normal mı bu? IPS ekran var yanımda onda ki sıcaklık %30 diyelim samsungtaki %70 falan herhalde 2 katı fark var
Ben çalıştığı süre zarfında panelin orta kısmını ve monitörün arka kısmını elimle kontrol ediyorum. Panel kısmı orta kısımda çok hafif ılık oluyor panel çevresi soğuk, monitörün arkası bir miktar daha sıcak oluyor ama o da ılık gibi yani absürt bir sıcaklık yok. Oda sıcaklığım maksimum 25 derece oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Arkadaşlar nit neden düşük acaba 250 nitmidir
Dandik %66srgb 250nit laptop ekranına benzemiyor, daha parlak görünüyor. Sitesinde 350 yazıp ölçümde 320nit çıkan viewsonic monitörden geçtim, birk fark hissetmedim. 400-500 nit arası olan quantum dot IPSlerden (msi'ınkiler gibi) ya da miniled bir şeyden geçmiyorsanız downgrade hissetmezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tugay Kuru
Arkadaşlar 3 haftadır monitörü kullanan biri olarak hem SDR da hem de HDR da parlaklığın fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum çekinceniz olmasın. Gözünüz kör olur bu monitör de yetmiyorsa.

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berk Demirci
Bu parlaklık işini fazla kafaya takıyorsunuz, öncelikle monitörün parlaklığı gayet yeterli. İkinci olarak parlaklık doğrusal olsa da algılanan parlaklık doğrusal değil, logaritmiktir. (Weber-Fechner Yasası) 1.000 nit, 250 nit’ten 4 kat daha parlak olsa da algılanan parlaklık sadece 2 kattır. 500 nit de 250 nit’ten 2 kat parlak olsa da algılanan fark %40 civarıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Eksiksiz şekilde yollayınca ellerine ulaştığından itibaren iki gün içerisinde onaylanıyor.
Paketledim bugün kargoya vericem, inşallah dediğiniz gibi olur da indirim bitmeden yenisini alabilirim. O da düzgün gelecek mi belirsiz, çok ufak bi sorundan iade ediyorum zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
iade için kargoya gittim ilk sorduğumda firma koduyla gönderebilirsiniz dedi samsung müşteri temsilcisi yurtiçi kabul etmedi şimdide kargo kodu onaylanması gerekiyor diyor müşteri temsilcisi oda 2 gün sürüyormuş ne saçma sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
MamiTheHL1
Hocam Dp kablo ile 2K 10 Bit şeklinde kullanıyorum alt tab'da bir problem yok ve DSR aktif.

Ben çalıştığı süre zarfında panelin orta kısmını ve monitörün arka kısmını elimle kontrol ediyorum. Panel kısmı orta kısımda çok hafif ılık oluyor panel çevresi soğuk, monitörün arkası bir miktar daha sıcak oluyor ama o da ılık gibi yani absürt bir sıcaklık yok. Oda sıcaklığım maksimum 25 derece oluyor.
ben hdmi kullanıyordum 10bpc olunca dsc aktif oluyor hdmi 2.1 40gbps diye biliyorum, dp denemedim ama daha mı yüksek bant genişliği sağlıyor?

Arkadaşlar nit neden düşük acaba 250 nitmidir
parlaklık gayet yüksek %8 kullanmama rağmen yeterince parlak geliyor.

bu arada benim oled de gri renklerde gözüken banding var çok dikkatli bakmak gerekiyor fark etmek için ama kullanımda kusur yaratmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Berkay Ocakcı
ben hdmi kullanıyordum 10bpc olunca dsc aktif oluyor hdmi 2.1 40gbps diye biliyorum, dp denemedim ama daha mı yüksek bant genişliği sağlıyor?

parlaklık gayet yüksek %8 kullanmama rağmen yeterince parlak geliyor.

bu arada benim oled de gri renklerde gözüken banding var çok dikkatli bakmak gerekiyor fark etmek için ama kullanımda kusur yaratmıyor
Display port daha kısıtlı 32,4 gbps fakat dsc aktifken alt tab sorun yaratmıyor onu söylemek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
MamiTheHL1
Display port daha kısıtlı 32,4 gbps fakat dsc aktifken alt tab sorun yaratmıyor onu söylemek istedim.
anladım teşekkürler fakat dsc sıkıştırmalı bir iletim yöntemi olduğu için teorik olarak çok düşük bir gecikme ekleyebilir bu yüzden rekabetçi oyunlar oynarken en azından dsc devre dışı bırakmak mantıklı olabilir

Top Bottom