bende ilk monitörü iade etmeye gidince kod çalışmıyor dedi sonra adam ugraşıp alıcı adresini bulup kodu direk kullanabildiiade için kargoya gittim ilk sorduğumda firma koduyla gönderebilirsiniz dedi samsung müşteri temsilcisi yurtiçi kabul etmedi şimdide kargo kodu onaylanması gerekiyor diyor müşteri temsilcisi oda 2 gün sürüyormuş ne saçma sistem
şimdi stoklara girmiş miÇektik 1 adet , inşallah sorunsuz gelir
Stokta var evetşimdi stoklara girmiş mi
link atarmısın 30.000tl gözüküyorStokta var evet
var hocampixel refresh özelliği var mı acaba bilen var mı ?
bana hiç kod gelmemişti mecbur bekliyorum artık 48 saat samsung müşteri temsilcisi öyle dedibende ilk monitörü iade etmeye gidince kod çalışmıyor dedi sonra adam ugraşıp alıcı adresini bulup kodu direk kullanabildi
Pixel refresh mevcut. Hem dört saatte bir otomatik olarak yapıyor. Manuel olarak da var ama o 2000 çalışma saatinden sonra veya görüntüde bozukluk olduğunda yapılması gerekiyor.pixel refresh özelliği var mı acaba bilen var mı ?
Hocam methodology v1.2 olduğu için puanlar yüksek, 2.0'dan itibaren ips modellerin özellikle media ve hdr puanları çok düşük çünkü yerel karartma desteklemeyen bir IPS panelden hdr deneyimi elde etmek mümkün değil.Dell 2721 dgf den geçen var mı,
İnanılmaz kararsızım, eski monitörü sat bunu al vs. bide fiyat biraz tuzlu
12400f rx6700xt sistemim var bütçeyi ekran kartına yatırabilirim.
With 98% DCI-P3 color coverage and 1.07 billion colors
Backlight Technology
WLED
Rating incelemesi
7.7 Mixed Usage
8.1Office
8.1Gaming
7.1 Media Consumption
7.8 Media Creation
6.5 HDR