Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

raziell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrah Karaduman
arkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli. Şimdi beni servise yönlendiriyor samsung, iade veya yeni ürün gönderin dediğim halde. Ürün geleli yarım saat olmadı kutuyu alıp servise götürüp hasar raporu alıcakmışımAlıntıyı görüntüle

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Arif Çelebi
arkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli. Şimdi beni servise yönlendiriyor samsung, iade veya yeni ürün gönderin dediğim halde. Ürün geleli yarım saat olmadı kutuyu alıp servise götürüp hasar raporu alıcakmışımAlıntıyı görüntüle
Hocam monitör işi şans işi 15-20 gün sürsede değişim ürününüzü alırsınız iade derseniz 10 günde hesabınıza yatar

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murathan Çoban
arkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli.
Böyle bir ibarede bulunamazsınız. İnsanları yanlış yönlendireceksiniz. Kaç kişi satın aldı, ben de dahil, böyle bi problem kimsenin başına gelmedi. Kargodan kaynaklı veya Samsung'dan kaynaklı olabilir. İade konusunda da kimseyi uğraştırmıyorlar. Rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.

raziell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrah Karaduman
Böyle bir ibarede bulunamazsınız. İnsanları yanlış yönlendireceksiniz. Kaç kişi satın aldı, ben de dahil, böyle bi problem kimsenin başına gelmedi. Kargodan kaynaklı veya Samsung'dan kaynaklı olabilir. İade konusunda da kimseyi uğraştırmıyorlar. Rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.
Arkadaşım nasıl uğraştırmıyorlar ben neden koskoca monitörü alıp evimin uzağındaki servise götürüp hasar raporu almak zorundayım. Kargo bariz açılmış kutu gibi geldi poşetleri koruması vs. . Fotoğrafları gönderirsin kargo şubesine iade edersin.

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa
71 sayfa olmuş şuan evnia 2k kullanıyorum satacağım
bugün akşam ya da yarın cekicem g6yi sanırım alma dur diyecek var mı gönül rahatligiyla alabilir miyim

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murathan Çoban
Arkadaşım nasıl uğraştırmıyorlar ben neden koskoca monitörü alıp evimin uzağındaki servise götürüp hasar raporu almak zorundayım. Kargo bariz açılmış kutu gibi geldi poşetleri koruması vs. . Fotoğrafları gönderirsin kargo şubesine iade edersin.
Satıcı gözünden birde bakın isterseniz. Bazı şeylerin bi prosedürü vardır ve onu takip etmek zorundasınız. Burada Samsung gibi bir şirketten bahsediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

71 sayfa olmuş şuan evnia 2k kullanıyorum satacağım
bugün akşam ya da yarın cekicem g6yi sanırım alma dur diyecek var mı gönül rahatligiyla alabilir miyim
Sonuna kadar öneririm. Bu fiyata kesinlikle alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Dün iade için yurtiçine verdim, bugün iadeniz onaylandı diye mail geldi. Stok gelirse bir daha alıcam inş.

A_TURAN_A

80+ Bronze
hangi satıcıdan almıştınız ben de o satıcıdan gelir mi diye takip edeyim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Furkan Görür
bendede ilk siparişte ürün geldi 15 dakika çalıştıktan sonra komple ekran gitti. Müşteri hizmettleri servis raporu falan dedi ama ben direk iade ettim onaylandı. Sizde direk iade edin sonra yenisini sipariş edebilrisiniz ben öyle yaptım.

Top Bottom