Hocam monitör işi şans işi 15-20 gün sürsede değişim ürününüzü alırsınız iade derseniz 10 günde hesabınıza yatararkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli. Şimdi beni servise yönlendiriyor samsung, iade veya yeni ürün gönderin dediğim halde. Ürün geleli yarım saat olmadı kutuyu alıp servise götürüp hasar raporu alıcakmışımAlıntıyı görüntüle
Böyle bir ibarede bulunamazsınız. İnsanları yanlış yönlendireceksiniz. Kaç kişi satın aldı, ben de dahil, böyle bi problem kimsenin başına gelmedi. Kargodan kaynaklı veya Samsung'dan kaynaklı olabilir. İade konusunda da kimseyi uğraştırmıyorlar. Rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.arkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli.
Arkadaşım nasıl uğraştırmıyorlar ben neden koskoca monitörü alıp evimin uzağındaki servise götürüp hasar raporu almak zorundayım. Kargo bariz açılmış kutu gibi geldi poşetleri koruması vs. . Fotoğrafları gönderirsin kargo şubesine iade edersin.Böyle bir ibarede bulunamazsınız. İnsanları yanlış yönlendireceksiniz. Kaç kişi satın aldı, ben de dahil, böyle bi problem kimsenin başına gelmedi. Kargodan kaynaklı veya Samsung'dan kaynaklı olabilir. İade konusunda da kimseyi uğraştırmıyorlar. Rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.
Hocam böyle bir durumun yaşanması halinde kargocuyu bekletip tutanak tutturmanız yada ürünü teslim almamanız lazımdı.Kargo bariz açılmış kutu gibi geldi poşetleri koruması vs.
Bırakıp giden kargocular varken miHocam böyle bir durumun yaşanması halinde kargocuyu bekletip tutanak tutturmanız yada ürünü teslim almamanız lazımdı.
Satıcı gözünden birde bakın isterseniz. Bazı şeylerin bi prosedürü vardır ve onu takip etmek zorundasınız. Burada Samsung gibi bir şirketten bahsediyoruz.Arkadaşım nasıl uğraştırmıyorlar ben neden koskoca monitörü alıp evimin uzağındaki servise götürüp hasar raporu almak zorundayım. Kargo bariz açılmış kutu gibi geldi poşetleri koruması vs. . Fotoğrafları gönderirsin kargo şubesine iade edersin.
Sonuna kadar öneririm. Bu fiyata kesinlikle alınır.71 sayfa olmuş şuan evnia 2k kullanıyorum satacağım
bugün akşam ya da yarın cekicem g6yi sanırım alma dur diyecek var mı gönül rahatligiyla alabilir miyim
neden iade ettinizDün iade için yurtiçine verdim, bugün iadeniz onaylandı diye mail geldi. Stok gelirse bir daha alıcam inş.
Dik çizgi vardı parlaklığı daha düşük olanneden iade ettiniz
bendede ilk siparişte ürün geldi 15 dakika çalıştıktan sonra komple ekran gitti. Müşteri hizmettleri servis raporu falan dedi ama ben direk iade ettim onaylandı. Sizde direk iade edin sonra yenisini sipariş edebilrisiniz ben öyle yaptım.arkadaşlar gönderdikleri panele bakın kargo şimdi geldi köşesi yamuk panelin niye ucuza sattıkları belli. Şimdi beni servise yönlendiriyor samsung, iade veya yeni ürün gönderin dediğim halde. Ürün geleli yarım saat olmadı kutuyu alıp servise götürüp hasar raporu alıcakmışımAlıntıyı görüntüle