Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hocam aynı sorunu valorantta yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorant-1440pde-oynayinca-restart-atiyor.1090643/#post-9791158 daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Üstelik 1080P'de de restart atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
yok gerçekten çok şaibeli bir durum almak istiyorum elim gidiyor yeni mesajlar geliyor onaylayamıyorum inanılmaz ilk defa bu kadar kararsız kaldım

goku010203

80+ Bronze
Monitörde test etmem gereken ne var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok gerçekten çok şaibeli bir durum almak istiyorum elim gidiyor yeni mesajlar geliyor onaylayamıyorum inanılmaz ilk defa bu kadar kararsız kaldım
Reis oled monitör aliyosun g6 240hz samsungun kendi sitesi sorunsuz iade alıyor peşin fiyatına 4 taksit var ayrıca piyasadaki en en ucuz oled yapıştır geç. (En kötü ihtimalle 2.nesil, en iyi ihtimalle 3.nesil qd-oleddir. 2.nesil kötü değil yanlış anlama ama 3.nesilse çok iyi olur.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berke erzan
benim iade bugün teslim edilmiş ama bi geri dönüş olmadı bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berkay Ocakcı
Hocam bu videoyu izlerken neye dikkat edeceğim onu anlayamadım
Hocam arkadaşın elinde iki tane farklı oled monitör olduğu için kıyas yapması açısından attım. Oled panellerde HDR aktifken görüntülenen parlak alan sayısı azaltıkça parlaklık seviyesi 1000 nits'e kadar çıkabiliyor. Konudaki model için peak 400 demişlerdi o yüzden iki modeli karşılaştırmasını istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Samsung Shop'dan toplamda 3 monitör aldım son üç ayda, iki tanesini sorunsuz şekilde iade edebildim.

Bu modelin genel kalitesi gayet iyi. Monitör başlı başına satın alırken tereddüt ettiğim bir ürün gurubu olmuştur. Geçmişte dönemine göre en pahalı IPS monitörleri de kullandım ölü piksel ile abartılı ışık sızmaları ile karşılaştım. Son üç ayda dört tane Samsung bir tane LG monitör aldım, Samsung'larda sorun yokken LG'de sorun yaşadım mesela.

Samsung'un kalite kontrol kısmında zayıf olduğu söylenir hep, ben biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yaşanan sorunlar marka bağımsız QD Oled'lerde yaygın şekilde görülebilen sorunlar. Sonuç olarak paneli üreten tek üretici var o da Samsung. O yüzden oled monitör alırken ilk bakacağınız kıstas iade kısmında sorun çıkarmayacak bir yerden almanız. Ben genelde Amazon tercih ederim mesela.

Son düzenleme:

anilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Almayı planlıyorum fakat 2 gündür stok yok görünüyor. Ekliyorlar mı ara ara?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
https://imgur.com/a/oS3uWLR resimde görüldüğü gibi sadece beyaz ekranda, tüm ekran boyunca hafiften dikey çizgiler var gibi böyle olması normal mi bilgilendirir misiniz
Kendi ekranımdan bakınca göremedim ben hocam. Ama şöyle söyleyeyim homojen şekilde ara ara bende de göze batmayan şekilde varlardı, özellikle düşük parlaklıkta maviye çalan gri renk açınca kareli kıyafetin deseni gibi.

Almayı planlıyorum fakat 2 gündür stok yok görünüyor. Ekliyorlar mı ara ara?
Bugün bi ara geldi aldım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
MamiTheHL1
az önce hdr'i de test ettim açtıktan sonra kalibre ettim + RTX HDR'i de aktif ettim SDR içerikleri de HDR yapıyor + rtx video super resolution da açık daha düşük çözünürlüklü videoları yükseltiyor monitörün parlaklığı full iken + hdr açık iken gözü kamaştıran bir parlaklık oluyor bu yüzden osd deki parlaklığı biraz kıstım yine hdr açık şekilde harika oldu diyebilirim ve rtx hdr sayesinde hdr olmayan oyunlarda da harika görsel deneyim elde edebiliyorum.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Muhammed Yertüm
Daha önceden sipariş etmememe rağmen bu monitörden yalnızca 1 adet sipariş edebilirsiniz hatası veriyor bana. Sizede oldu mu hiç ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Muhammed Yertüm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,856