Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

raziell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrah Karaduman
Hocam böyle bir durumun yaşanması halinde kargocuyu bekletip tutanak tutturmanız yada ürünü teslim almamanız lazımdı.
dostum teoride öyle de haklısın ama hangi kargocu bekliyor adam kargoyu bırakıp kaçıyor arkasına bakmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede ilk siparişte ürün geldi 15 dakika çalıştıktan sonra komple ekran gitti. Müşteri hizmettleri servis raporu falan dedi ama ben direk iade ettim onaylandı. Sizde direk iade edin sonra yenisini sipariş edebilrisiniz ben öyle yaptım.
ben de tekrar müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra başlattılar iadeyi bakalım , sizin durum da sıkıntılıymış umarım çok sorunlu bi ürün değildir uzun vadede

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Tolga
Sıfır üründe bu kadar çok problem çıkması normal mi arkadaşlar ? Baya iade eden oldu ondan soruyorum.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Furkan Görür
Sıfır üründe bu kadar çok problem çıkması normal mi arkadaşlar ? Baya iade eden oldu ondan soruyorum.
iade de sorun yapmıyorlar. Bende garip bir şekilde 15 dakika görüntü aldıktan sonra bir anda kapanmıştı mecburen iade ettik ve tekrar aldım. Şuan aralıksız kullanıyorum bir sorun yok. OLED ve IPS farkını oyunlarda çok iyi anlıyorsun ben baya memnumum

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Hasan tosun
Monitör işleri böyle tekte sıfır sorun monitör denk gelmesi zor normalde, yine de bu monitörde sorunlu çıkma oranı çok yüksek değil konudan gördüğüm kadarıyla. Arkadaşıma klasik ips monitörü 3 kez aldık sorunlu çıkmasından dolayı. En sonunda temizi denk geldi. Başka arkadaşlarım da 40-50k değerinde monitörleri iade edip tekrar almak zorunda kaldı. Ölü piksel çıkar, panelde sorunlar olur, ciddi ışık sızmaları olur vs. vs. Monitör soran olursa ilk dediğim şey aman abi iade edebileceğin düzgün bir yerden al olur.
Yukarda saydıklarım oled için geçerli olmasa da oledin de kendi içinde bazı sorunları olabiliyor (çizgiler, renk sorunları vs.), satan firma düzgün o yüzden çok sorun etmeyin. Bir sıkıntı görürseniz cayma hakkı diyerek iade edersiniz.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Murathan Çoban
bu monitör de 2k 240hz + 10 bit yaparsanız dsc aktif oluyormuş alt tab yaparken siyah ekranla karşılaşıyordum 8bitte dsc devre dışı kalıyor sdr de fark olmuyor zaten 8 bit devam. ayrıca dldsr veya dsr açılıp 4k yapılıyor harika oluyor dsc devre dışı kalınca
Dsr açınca herhangi bir gecikme süreci oluyor mu?

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Tolga
iade de sorun yapmıyorlar. Bende garip bir şekilde 15 dakika görüntü aldıktan sonra bir anda kapanmıştı mecburen iade ettik ve tekrar aldım. Şuan aralıksız kullanıyorum bir sorun yok. OLED ve IPS farkını oyunlarda çok iyi anlıyorsun ben baya memnumum
Hocam ben ürünü aldım zaten kullanıyorum sıkıntı yok. İadede de problem olmadığını anladım ama şurada iade eden sayısı çok fazla. Sürekli çizgiler hiç açılmamalar vs bahsediliyor. Daha önce bu kadar kusurlu sıfır bir ürüne rastlamamıştım . Seride mi problem var panel mi kronik sorunlu anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör işleri böyle tekte sıfır sorun monitör denk gelmesi zor normalde, yine de bu monitörde sorunlu çıkma oranı çok yüksek değil konudan gördüğüm kadarıyla. Arkadaşıma klasik ips monitörü 3 kez aldık sorunlu çıkmasından dolayı. En sonunda temizi denk geldi. Başka arkadaşlarım da 40-50k değerinde monitörleri iade edip tekrar almak zorunda kaldı. Ölü piksel çıkar, panelde sorunlar olur, ciddi ışık sızmaları olur vs. vs. Monitör soran olursa ilk dediğim şey aman abi iade edebileceğin düzgün bir yerden al olur.
Yukarda saydıklarım oled için geçerli olmasa da oledin de kendi içinde bazı sorunları olabiliyor (çizgiler, renk sorunları vs.), satan firma düzgün o yüzden çok sorun etmeyin. Bir sıkıntı görürseniz cayma hakkı diyerek iade edersiniz.
Ölü piksel vs zaten geleneksel problem birkaç adete kadar zaten firmalar da kabul ediyor ama ekran ortasında çizgi ve kapanıp açılmaması gibi sorunları daha önce görmedim ondan sordum.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Murathan Çoban
Bu arada monitörde büyük ihtimalle 3.nesil Panel kullanılıyor.
Çok ufak miktar gecikme oluyordur fakat hissetmiyorum rekabetçi oyun oynamıyorsan dsr veya Dldsr kullanabilirsin.
Profesyonel bir oyuncu olmadığımız için pek fark etmeyecektir diye tahmin ediyorum. Teşekkürler bilgilendirme için eğer 3. nesilse daha da f/p bi ürün oldu. Parasını sonuna kadar hak ediyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Furkan Görür
dead space/the callisto protocol gibi oyunları OLED ile oynamayı deneyin arkadaşlar. Öyle IPS ten kat ve kat iyi oldugunu anlarsınız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Yazın havalar sıcak malum. Oled de problem yaşar mıyız acaba ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Arkadaşlar ben monitörü aldım. R5 3600 işlemci ve RX 5600XT Gaming X ekran kartım var. Valorantta + 300fps alıyorum genelde. Valorant oynarken 1440P'de pc kapanıyor. Sebebini bilen var mı? Ya PSU ya da Ekran kartından diye düşünüyorum. PSU'm Corsair 650W. 1080P 240hz'de bir şey olmuyor ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
MamiTheHL1
Arkadaşlar ben monitörü aldım. R5 3600 işlemci ve RX 5600XT Gaming X ekran kartım var. Valorantta + 300fps alıyorum genelde. Valorant oynarken 1440P'de pc kapanıyor. Sebebini bilen var mı? Ya PSU ya da Ekran kartından diye düşünüyorum. PSU'm Corsair 650W. 1080P 240hz'de bir şey olmuyor ama
hayirli olsun psudan oldugunu sanmıyorum başka oyunlarda da 2k alıp test et bakalım aynı şekilde kapanıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,832
Üyeler
170,769
Son üye
yxlouvia
Top Bottom