kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 230
Evet hocam windows 11 kullanıyorumhocam bu ayarı windows 10 da bulamadım siz 11 mi kullanıyorsunuz bizde çok karışık ekran çıkıyor w10 da
Evet hocam windows 11 kullanıyorumhocam bu ayarı windows 10 da bulamadım siz 11 mi kullanıyorsunuz bizde çok karışık ekran çıkıyor w10 da
ben genede pixel yenileme mi ne var onu yapayım dedim başlattım oto kapamayıda açtım 4 saat sonra monitorun kendine ait bir ışığı olmadığından açık kalsa farketmiycezyoktur bi zararı hocam sanmıyorum
pixel yenilemeyi 6 ayda bir yapmamızı öneriyolar hocam bilginiz olsun onu sürekli yapmayın sakınben genede pixel yenileme mi ne var onu yapayım dedim başlattım oto kapamayıda açtım 4 saat sonra monitorun kendine ait bir ışığı olmadığından açık kalsa farketmiycez![]()
anladım başlatamamış sanırım onuda ozaman hiç yapmıyayım boşapixel yenilemeyi 6 ayda bir yapmamızı öneriyolar hocam bilginiz olsun onu sürekli yapmayın sakın
System - Power Led On - Workinghocam o ışık nerde gözüküyor? ben göremedim de o zaman dediğiniz gibi yapayım fişini çekmeyeyim en azından standby a girmeden çünkü birkaç kere ekran optimizasyonu olmadı gibisinden bir şey okumuştum pc yi ilk açtığımda ondan dolayı yazıyormuş o zaman
Kral bu mesajından sonra ben de sipariş verdim cesarete getirdin, umarım bir sorun yaşanmazHafta sonları günde belki 15 saat poe2 açık kalıyor. Ekranda sabit hud ekranı olmasına rağmen hiç öyle aman yanar şu olur vs diye de hassasiyet göstermiyorum. Taş gibide çalışıyor monitör.
Mal bu. Mezara gitmeyecek bizimle. Keyfinize baklın derim.
Hocam teşekkür ederiz bu bilgi için. Ben 3 haftadır 10 kez felan yapmıştım. Bu bilginin kaynağı var mıdır?pixel yenilemeyi 6 ayda bir yapmamızı öneriyolar hocam bilginiz olsun onu sürekli yapmayın sakın
kullanım kılavuzuna baktım ama bir periyot belirtmemişlerHocam teşekkür ederiz bu bilgi için. Ben 3 haftadır 10 kez felan yapmıştım. Bu bilginin kaynağı var mıdır?
Diğer arkadaşlar, bu pixel refresh olayını ne sıklıkla yapmalıyız bilen biri aydınlatabilir mi ?
Aynı panel kullanılıyor. Agon'un dezavantajı hdmi 2.0 kullanılıyor olması ama pratikte Samsung'daki konsollar için 4k desteği olmadığını düşünürsek sadece dsc sıkıştırma dezavantajı olabilir. Bir de Samsung shop iade konusunda sıkıntısız. Avantajı da 3 sene garanti olması.Agon Pro AG276QZD2 mı alsam bu monitörümü alsam bilemiyorum bilgisi deneyimi fikri olan birileri varsa yardımcı olabilir mi ?