Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
aa ben hiç detaylara bakmadım şimdi siz söyleyince kontrol ettim evet 25.000tl limit varmış...
Peki şimdi kaça düştü kayıp 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

her şey gibi oled teknolojisi de gelişiyor sorunları daha az 5000 tl gibi bir indirim de yapılmışken gayet alınabilir durumda.
Hocam yoğun olmayan bir kullanımda dikkat edildiği takdirde kaç sene götürür ortalama var mı bir bilginiz

draqla

80+ Bronze
Peki şimdi kaça düştü kayıp 😄

Hocam yoğun olmayan bir kullanımda dikkat edildiği takdirde kaç sene götürür ortalama var mı bir bilginiz
Yoğun olmayan bir kullanımda 2-3 sene içerisinde başına bir şey geliceğini sanmıyorum. O kadar zamanda bişey olursa da garanti halleder muhtemelen. Onun haricinde 10 sene de gidebilir şans işi sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Hocam link paylaşır mısınız? Ben bakmıştım yok görünüyordu?
stoklar çok hızlı bitiyor 15dk falan açık kaldı tekrar bitti. 48 saatir nöbet tutuyorum anca yakalayabildim. 16.00 da açıldı stoklar isterseniz yarın yine bu saate kontrol edebilirsiniz. akşam 00 civarı da stok eklediklerini görmüştük takip edin isterseniz.

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
Yoğun olmayan bir kullanımda 2-3 sene içerisinde başına bir şey geliceğini sanmıyorum. O kadar zamanda bişey olursa da garanti halleder muhtemelen. Onun haricinde 10 sene de gidebilir şans işi sonuçta.
Hadi ya çok kısaymış 2 3 sene de. Büyük riskin altına girmişiz desenize

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Anıl
stoklar çok hızlı bitiyor 15dk falan açık kaldı tekrar bitti. 48 saatir nöbet tutuyorum anca yakalayabildim. 16.00 da açıldı stoklar isterseniz yarın yine bu saate kontrol edebilirsiniz. akşam 00 civarı da stok eklediklerini görmüştük takip edin isterseniz.
alınır mı? hocam 16 bine alabilsek yoksa indirime girermi başka ya da dengi oled monitör varmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
alınır mı? hocam 16 bine alabilsek yoksa indirime girermi başka ya da dengi oled monitör varmıdır
dengi bir monitör yok oled piyasası 26k ve üzerinde var ki samsung markası yani beklemeden alın derim. sorunlu ürün çıkarsa veya beğenmezseniz zaten koşulsuz iade hakkınız var

draqla

80+ Bronze
Hadi ya çok kısaymış 2 3 sene de. Büyük riskin altına girmişiz desenize
Minimum olarak vermiştim o süreyi kolay kolay sorun çıkarmaz merak etmeyin

dengi bir monitör yok oled piyasası 26k ve üzerinde var ki samsung markası yani beklemeden alın derim. sorunlu ürün çıkarsa veya beğenmezseniz zaten koşulsuz iade hakkınız var
Orjinal fiyatı 22k zaten monitörün

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Minimum olarak vermiştim o süreyi kolay kolay sorun çıkarmaz merak etmeyin

Orjinal fiyatı 22k zaten monitörün
test edip alabileceğiniz firmalar değil. büyük ihtimalle garantiden dönen ürünlerin satışını yapan firmalar. oralardan monitör alma hatası yapmayın bence iade konusunda süründürür.

draqla

80+ Bronze
test edip alabileceğiniz firmalar değil. büyük ihtimalle garantiden dönen ürünlerin satışını yapan firmalar. oralardan monitör alma hatası yapmayın bence iade konusunda süründürür.
Trendyol ve Amazon fiyatı da bu her türlü iadeye açık platformlar hiçbir sıkıntı yaşanmaz. Zaten 17kya alınabiliyorken kimse almaz oejinal fiyatına bakmak için kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,532
Üyeler
172,687
Son üye
Arda9372
Top Bottom