ayarveren34
80+
OLED'den bahsediyoruz. Tecrübeye gerek yok gibi sanki.Böyle bir yorum yapmak için bir tecrüben olmuş olması gerekiyor
OLED'den bahsediyoruz. Tecrübeye gerek yok gibi sanki.Böyle bir yorum yapmak için bir tecrüben olmuş olması gerekiyor
?Hocam ben de alabildim 1 tane, bunun modeli g61s dışarda satilablar g60s farki ne bilen var mi?
her şey gibi oled teknolojisi de gelişiyor sorunları daha az 5000 tl gibi bir indirim de yapılmışken gayet alınabilir durumda.OLED'den bahsediyoruz. Tecrübeye gerek yok gibi sanki.
Peki şimdi kaça düştü kayıpaa ben hiç detaylara bakmadım şimdi siz söyleyince kontrol ettim evet 25.000tl limit varmış...
Hocam yoğun olmayan bir kullanımda dikkat edildiği takdirde kaç sene götürür ortalama var mı bir bilginizher şey gibi oled teknolojisi de gelişiyor sorunları daha az 5000 tl gibi bir indirim de yapılmışken gayet alınabilir durumda.
Hocam link paylaşır mısınız? Ben bakmıştım yok görünüyordu?STOKLAR açıldı kaptım hemen
Yoğun olmayan bir kullanımda 2-3 sene içerisinde başına bir şey geliceğini sanmıyorum. O kadar zamanda bişey olursa da garanti halleder muhtemelen. Onun haricinde 10 sene de gidebilir şans işi sonuçta.Peki şimdi kaça düştü kayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yoğun olmayan bir kullanımda dikkat edildiği takdirde kaç sene götürür ortalama var mı bir bilginiz
stoklar çok hızlı bitiyor 15dk falan açık kaldı tekrar bitti. 48 saatir nöbet tutuyorum anca yakalayabildim. 16.00 da açıldı stoklar isterseniz yarın yine bu saate kontrol edebilirsiniz. akşam 00 civarı da stok eklediklerini görmüştük takip edin isterseniz.Hocam link paylaşır mısınız? Ben bakmıştım yok görünüyordu?
Hadi ya çok kısaymış 2 3 sene de. Büyük riskin altına girmişiz desenizeYoğun olmayan bir kullanımda 2-3 sene içerisinde başına bir şey geliceğini sanmıyorum. O kadar zamanda bişey olursa da garanti halleder muhtemelen. Onun haricinde 10 sene de gidebilir şans işi sonuçta.
alınır mı? hocam 16 bine alabilsek yoksa indirime girermi başka ya da dengi oled monitör varmıdırstoklar çok hızlı bitiyor 15dk falan açık kaldı tekrar bitti. 48 saatir nöbet tutuyorum anca yakalayabildim. 16.00 da açıldı stoklar isterseniz yarın yine bu saate kontrol edebilirsiniz. akşam 00 civarı da stok eklediklerini görmüştük takip edin isterseniz.
dengi bir monitör yok oled piyasası 26k ve üzerinde var ki samsung markası yani beklemeden alın derim. sorunlu ürün çıkarsa veya beğenmezseniz zaten koşulsuz iade hakkınız varalınır mı? hocam 16 bine alabilsek yoksa indirime girermi başka ya da dengi oled monitör varmıdır
Minimum olarak vermiştim o süreyi kolay kolay sorun çıkarmaz merak etmeyinHadi ya çok kısaymış 2 3 sene de. Büyük riskin altına girmişiz desenize
Orjinal fiyatı 22k zaten monitöründengi bir monitör yok oled piyasası 26k ve üzerinde var ki samsung markası yani beklemeden alın derim. sorunlu ürün çıkarsa veya beğenmezseniz zaten koşulsuz iade hakkınız var
test edip alabileceğiniz firmalar değil. büyük ihtimalle garantiden dönen ürünlerin satışını yapan firmalar. oralardan monitör alma hatası yapmayın bence iade konusunda süründürür.Minimum olarak vermiştim o süreyi kolay kolay sorun çıkarmaz merak etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orjinal fiyatı 22k zaten monitörün
Trendyol ve Amazon fiyatı da bu her türlü iadeye açık platformlar hiçbir sıkıntı yaşanmaz. Zaten 17kya alınabiliyorken kimse almaz oejinal fiyatına bakmak için kullandım.test edip alabileceğiniz firmalar değil. büyük ihtimalle garantiden dönen ürünlerin satışını yapan firmalar. oralardan monitör alma hatası yapmayın bence iade konusunda süründürür.