Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

burakbora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak bora
arkadaşlar merhaba, monitörü satın aldım ben de ancak renklerinden pek memnun değilim. çok yeşilimsi gibi geliyor renk ayarlarından oynaya oynaya gözüm döndü hangi renk ayarını yapsam çok kötü görünüyor gözüme artık. allah aşkına renk ayarını düzgün bir şekilde yapıp memnun olan varsa ayarlarını gönderebilir mi?

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ertan
teşekkürler sonunda ekstra %5 indirim ile 16 bin tl aldım bakalım nasıl çıkıcak :kedi:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Furkan Görür
arkadaşlar merhaba, monitörü satın aldım ben de ancak renklerinden pek memnun değilim. çok yeşilimsi gibi geliyor renk ayarlarından oynaya oynaya gözüm döndü hangi renk ayarını yapsam çok kötü görünüyor gözüme artık. allah aşkına renk ayarını düzgün bir şekilde yapıp memnun olan varsa ayarlarını gönderebilir mi?
Stok renk ile kullanıyorum hiçbir sorun görmedim. İade yap yeni sipariş çok istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler sonunda ekstra %5 indirim ile 16 bin tl aldım bakalım nasıl çıkıcak :kedi:
HOSGELDİN5 kodu mu kullandınız

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Sağlam
Arkadaşlar panelin yaklaşık burn in olmadan kullanım ömrünün 3 yıl olduğunu okudum önceki mesajlarda, sadece yaz aylarında yoğun kullanıcam ve uzun ömürlü olması için verilen tavsiyelere de uyarım olabildiğince , sizce 5 -6 yıl civarı bir ömrü olur mu bu şekilde? Ayrıca msi g274qpx almayı planlıyordum indirim bekliyordum ve hiç de girecek gibi değil indirime , g61sd sizce f/p olarak mantıklı mı bu parayı gözden çıkardığıma değer mi bir öğrenci olarak?

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
Merhaba arkadaşlar laptopa bağladım hdmı üzerinden 2k 240hz olarak alıyorum ama "Ekran optimizasyonu tamamlanmadı" uyarısı veriyor her açtığımda. Acaba hdmı üzerinden bağlandığım için mi oluyor? Diğer sorum ise Type-C to DP kablosu alsam daha verimli kullanabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Stok uygulama da mı güncelleniyor anlamadım ki başında duruyorum halen yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

biteceği tarih belli mi nerde yazıyor
Canlı desteğe sormuştum 31 son tarih dediler

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
MamiTheHL1
Merhaba arkadaşlar laptopa bağladım hdmı üzerinden 2k 240hz olarak alıyorum ama "Ekran optimizasyonu tamamlanmadı" uyarısı veriyor her açtığımda. Acaba hdmı üzerinden bağlandığım için mi oluyor? Diğer sorum ise Type-C to DP kablosu alsam daha verimli kullanabilirmiyim?
monitör kapanınca 15-20dk boyunca optimizasyon işlemi yapar bu süre dolmadan uykudan uyandırıyorsan bu hatayı verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
stok açılırsa etiket atan olursa çok makbule geçer gerçekten

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
monitör kapanınca 15-20dk boyunca optimizasyon işlemi yapar bu süre dolmadan uykudan uyandırıyorsan bu hatayı verir
Anladım hocam peki bu bahsettiğim kablo olayına ne diyorsunuz sizce gerek var mı type c to dp kablosu almaya yoksa hdmı ile kullanmaya devam mı edeyim?

Top Bottom