oblivion34
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
özellikle o saate pc başında olup kontrol edeceğim çünkü kampanya da bitecekmiş son şansım artık umarım alabilirimakşam üstü stok gelio 5-6 gibi genellikle
özellikle o saate pc başında olup kontrol edeceğim çünkü kampanya da bitecekmiş son şansım artık umarım alabilirimakşam üstü stok gelio 5-6 gibi genellikle
biteceği tarih belli mi nerde yazıyorözellikle o saate pc başında olup kontrol edeceğim çünkü kampanya da bitecekmiş son şansım artık umarım alabilirim
Stok renk ile kullanıyorum hiçbir sorun görmedim. İade yap yeni sipariş çok istersenarkadaşlar merhaba, monitörü satın aldım ben de ancak renklerinden pek memnun değilim. çok yeşilimsi gibi geliyor renk ayarlarından oynaya oynaya gözüm döndü hangi renk ayarını yapsam çok kötü görünüyor gözüme artık. allah aşkına renk ayarını düzgün bir şekilde yapıp memnun olan varsa ayarlarını gönderebilir mi?
HOSGELDİN5 kodu mu kullandınızteşekkürler sonunda ekstra %5 indirim ile 16 bin tl aldım bakalım nasıl çıkıcak![]()
Stok geldi mi ki?teşekkürler sonunda ekstra %5 indirim ile 16 bin tl aldım bakalım nasıl çıkıcak![]()
Canlı desteğe sormuştum 31 son tarih dedilerbiteceği tarih belli mi nerde yazıyor
monitör kapanınca 15-20dk boyunca optimizasyon işlemi yapar bu süre dolmadan uykudan uyandırıyorsan bu hatayı verirMerhaba arkadaşlar laptopa bağladım hdmı üzerinden 2k 240hz olarak alıyorum ama "Ekran optimizasyonu tamamlanmadı" uyarısı veriyor her açtığımda. Acaba hdmı üzerinden bağlandığım için mi oluyor? Diğer sorum ise Type-C to DP kablosu alsam daha verimli kullanabilirmiyim?
aa ben kullanmadım kuponu zarar yazdıteşekkürler sonunda ekstra %5 indirim ile 16 bin tl aldım bakalım nasıl çıkıcak![]()
Anladım hocam peki bu bahsettiğim kablo olayına ne diyorsunuz sizce gerek var mı type c to dp kablosu almaya yoksa hdmı ile kullanmaya devam mı edeyim?monitör kapanınca 15-20dk boyunca optimizasyon işlemi yapar bu süre dolmadan uykudan uyandırıyorsan bu hatayı verir