Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Casthrow

80+
Anladım hocam peki bu bahsettiğim kablo olayına ne diyorsunuz sizce gerek var mı type c to dp kablosu almaya yoksa hdmı ile kullanmaya devam mı edeyim?
Hocam g-sync özelliğini kullanacaksanız alın bence. Bazı laptoplarda type-c çıkışından gpu yerine cpu'daki dahili ekran kartından görüntü veriyordu eğer type-c portundan bağlanınca gpu'dan görüntü almaya devam edecekseniz ve g-sync kullanmak istiyorsanız alabilirsiniz. Cs2 gibi oyunlarda farklı ekran çözünürlüğü ayarlayınca siyah ekranın takılı kalması sorunlarını duymuştum type-c'de böyle bir problem de yok hdmi'da durum nasıldır bilmiyorum.

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
İyzico ile çok indirim var mıydı ben de stok kalmaz diye hiç indirimle uğraşmadan kaptım hemen kaybım kaç para hocam 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
İyzico ile çok indirim var mıydı ben de stok kalmaz diye hiç indirimle uğraşmadan kaptım hemen kaybım kaç para hocam 😁
kayıp büyük 1.000tl veriyordu :cry: halen stok var iptal edip tekrar alabilirsiniz bakiye varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan SOLHAN
Hocam ben de alabildim 1 tane, bunun modeli g61s dışarda satilablar g60s farki ne bilen var mi?

Top Bottom