Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muzaffer Berke
Arkadaşlar, ben de aldım bu monitörden. şu an için nakite ihtiyacım olduğu için satacağım aldığım fiyattan, istanbul için isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.

asi12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Asi
satın al dedikten sonra çıkan ekranda stok yok diyor sanırım siz ondan geldi sandınız bayadır F5 atıyorum ama yok bayram dolayısı ile sanırım stok çıkartmıyorlar
Ben satın aldım saat 18:05 civarlarında. 3 Dakika sonra da siz geldiniz aklıma yazayım dedim. Sanırsam bi 25 dakika öncesine kadar satın al seçeneği aktifti fakat şu anda tekrar bitmiş. Mobil uygulamasında daha erkenden gözüktü bu arada stok bilginiz olsun. Oradan takip etmeniz daha iyi olur

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Erdem çay
Satın al dedikten sonra bir adet alabilirsiniz dedi sepete atmadı sonra haber ver oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Ben satın aldım saat 18:05 civarlarında. 3 Dakika sonra da siz geldiniz aklıma yazayım dedim. Sanırsam bi 25 dakika öncesine kadar satın al seçeneği aktifti fakat şu anda tekrar bitmiş. Mobil uygulamasında daha erkenden gözüktü bu arada stok bilginiz olsun. Oradan takip etmeniz daha iyi olur
Hadi ya ben geciktim o zaman. Hocam çok teşekkür ederim almışsınız size de hayırlı olsun umarım sorunsuz gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
MamiTheHL1
bu arada hdmi den displayporta geçtim fakat ekranı 10bit yaptığım zaman beyaz maviye dönüyor daha çok mavimsi görünüyor ekran 8bit yapınca düzeliyor. fakat hdmide 8-10bpc de hiçbir sorun yok

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Furkan Görür
bu arada hdmi den displayporta geçtim fakat ekranı 10bit yaptığım zaman beyaz maviye dönüyor daha çok mavimsi görünüyor ekran 8bit yapınca düzeliyor. fakat hdmide 8-10bpc de hiçbir sorun yok
dp de 10bit kullanıyorum bir sorun görmedim ben. DP kablosu olarak asus rog strix kablosunu kullanıyorum kendi kablosu kısa geldiği için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
MamiTheHL1
dp de 10bit kullanıyorum bir sorun görmedim ben. DP kablosu olarak asus rog strix kablosunu kullanıyorum kendi kablosu kısa geldiği için.
sorunu çözdüm klasik windows kaynaklı bi ayarından dolayıymış renkleri otomatik ayarlayacakmış guya.. onu kapatınca düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
stok gelirse etiket atar mısınız arkadaşlar sürekli başındayım bir türlü denk getiremedim çıldırıcam

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Furkan Görür
Top Bottom