Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

meskk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat
Stok uyarısı alın seçtim ve Python ile bot yazmıştım ama hiçbir şekilde bildirim düşmedi. Son çare artık aralıksız F5 atıyorum. Çok istiyorum rabbim nasip ederse alırız inşallah.
hocam 7/24 pc başında F5 yapın stok geliyor arada bir

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
berke erzan
Stok uyarısı alın seçtim ve Python ile bot yazmıştım ama hiçbir şekilde bildirim düşmedi. Son çare artık aralıksız F5 atıyorum. Çok istiyorum rabbim nasip ederse alırız inşallah.
uyarım alın çalışmıyor hocam daha bildirim gelmedi bana hiç inşallah alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
MamiTheHL1
arkadaşlar merhaba, monitörü satın aldım ben de ancak renklerinden pek memnun değilim. çok yeşilimsi gibi geliyor renk ayarlarından oynaya oynaya gözüm döndü hangi renk ayarını yapsam çok kötü görünüyor gözüme artık. allah aşkına renk ayarını düzgün bir şekilde yapıp memnun olan varsa ayarlarını gönderebilir mi?
o her zaman monitörden olmayabiliyor bende de renklerde sapma olmuştu display port'a geçince windows dan icc profil kısmında bir ayarı kapatınca düzelmişti bir de osd den r g b değerlerini kontrol edebilirsin yeşil seviyesini kısmayı deneyebilirsin

burakbora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak bora
o her zaman monitörden olmayabiliyor bende de renklerde sapma olmuştu display port'a geçince windows dan icc profil kısmında bir ayarı kapatınca düzelmişti bir de osd den r g b değerlerini kontrol edebilirsin yeşil seviyesini kısmayı deneyebilirsin
senin renk ayarların nasıl? ve şunu fark ettim monitörde kırmızı,morumsu bir filtre mi var? siyah bi yere bakarken net bi şekilde fark ediyorum, aynı şekil monitör kapalıyken de görünüyor bu kırmızımsı bi filtre katmanı olduğu. normal mi bu?

yanımda da ips monitör var onda bu olay yok.

senin renk ayarların nasıl? ve şunu fark ettim monitörde kırmızı,morumsu bir filtre mi var? siyah bi yere bakarken net bi şekilde fark ediyorum, aynı şekil monitör kapalıyken de görünüyor bu kırmızımsı bi filtre katmanı olduğu. normal mi bu?

yanımda da ips monitör var onda bu olay yok.
İade et. Kronik sorunlu bu monitör belli. Herkes sorun yaşıyor.

burakbora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak bora
WhatsApp Görsel 2025-03-30 saat 22.20.23_a3fc894e.jpg

sol taraftaki bahsi geçen satın aldığım oled monitör, sağdaki ips panel monitörüm.
telefonla fotoğraf çektiğimde gözle gördüğümden de fazla bir kızıllık ortaya çıktı. sanırım bir problem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde de monitör kapalıyken bile kırmızımsı bir filtre görünüyor mu telefonla fotoğrafını çekmeye çalıştığınızda?
samsunga yazdım ilgili birim geri dönüş yapacakmış yarın bakalım nolacak.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,077,540
Üyeler
171,218
Son üye