Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berkay Ocakcı
Teknik personeller geldi, incelediler ve panel arızası dediler. Değişim/iade için rapor dolduruldu birkaç gün içinde merkez onaylayıp iade veya değişim yapacaklarmış. O zaman da monitörü almaya geleceklermiş. Aklında bu konuda soru işarei olanlar için yazmak istedim.
Servis desteği iyi Samsung'un. Aldığım farklı bir ürünü kargo kodu süresi bittiği için iade edememiştim. İki hafta sonra farklı kargo firması ile evden aldırıp iade almayı teklif ettiler, onayladım. Sorunsuz iade oldu.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Samet Albayrak
sRGB konusunda çok haklısınız hocam bundan önce %120 sRGB oranına sahip IPS panel MSI G271 kullanıyordum ve 2 monitörü yan yana koyduğumda siyahlarda inanılmaz bir fark var ama diğer renklerde ips çok da kötü gözükmüyor hatta idare eder, siyahlardaki fark diğer renklerde kesinlikle yok. MSI G274QPX modeline geçiş yapmayı düşünüyordum 9.5-10k fiyatlarına düştüğü zaman ama o aralar kaçırdım ve sonrasında zamlandı şimdi de 15k bandında fiyatı durum böyle olunca biraz daha fazla verip OLED'e geçtim hem sRGB oranı yüksek istediğim gibi hem yeni bir panel tipine geçmiş oluyorum hem de 0,03 ms diyerek. MSI G274QPX şuanda da 10k bandında olsaydı iade edip ona geçmeyi düşünebilirdim ama bu fiyattayken iade etmeyeceğim 15k çok yüksek. Bu şekilde kullanmaya devam etmek riskli bir durum ama bir sorun çıkmaz umarım, birkaç gün daha yoğun şekilde takip edeceğim monitörü bir sıkıntı oluşacaksa umarım bu aralıkta oluşur attığım durum gibi.

Hocam bende msi aynı mönitörü kullanıyorum. Buna geçersem çağ atlamış olurmuyum . Teredüt yaşıyorum bu konuda ne dersiniz %50 değer derseniz geçerim :D
Düzeltme.
Benim monitör sizinki ile aynı değilmiş galiba msi 27 g274qpf

Otlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Talha Görürüm
F80 ile kullanabiliyor muyuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Sert
Hocam bende msi aynı mönitörü kullanıyorum. Buna geçersem çağ atlamış olurmuyum . Teredüt yaşıyorum bu konuda ne dersiniz %50 değer derseniz geçerim :D
Düzeltme.
Bence değmez hocam kardeşimde aynı monitörden var renkleri çok doygun gelmişti bana.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Hocam düşük ms için zaten yine oled tercih edilir.
Hocam r5 3600 işlemci ile rx 5600xt ekran kartıyla bu monitörle sorun yaşar mıyım sizce? Valorantta genellikle 300 fps üstü alıyorum. İşlemcimi rahatlıkla değiştirebilirim ilerde.

vormyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Yılmaz
Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Casthrow

80+
Düzeltme.
Hocam benimki 1080p 144 hz'di. sRGB konusunda ikimizin monitörü de aynı %120 ama benim için hem çözünürlük 1080p'den 1440p ye çıkmış oldu hem hz değerim daha azdı 240'a çıkmış oldu hem de 8 bitten 10 bite çıkmış oldum. Benim için her yönden artısı olan bir yükseltme oldu bu monitöre geçmesem de zaten monitörü değiştirecektim ama sizinkinde bu kadar artısı olmayacak hem çözünürlüğünüz 1440p hem de frc desteğiyle 10 bit alabiliyorsunuz native 10 bit kadar olmasa da idare eder. Sizin yerinizde olsam ben değiştirmezdim, ben zaten hali hazırda monitör arayışı içinde olduğumdan ve 12-13k fiyatlarında monitör aradığım için üstüne koyarak almaya karar verdim. Bütçeniz el veriyorsa, oled paneli deneyimlemek istiyorsanız, panelin risklerine hazırsanız ve iyi bakabileceğinize inanıyorsanız (sabit görüntüleri uzun süre açık tutmamak, görev çubuğunu gizlemek, masaüstü logolarını gizlemek, hareketli arka plan kullanmak gibi) almanı tavsiye ederim ama ben sizin yerinizde olsam muhtemelen almazdım. Yine de karar sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emr K
Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hocam pc restart attığına emin misiniz? Tam ekran oyundan çıkınca monitör bağlantıyı tekrar kuruyor kapanıp açılıyor gibi oluyor onu diyor olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan
Her ikisini de bilen kullanan varsa Dell s2721 dgf 2k 10bit 165hz monitörden geçilir mi

vormyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra Yılmaz
Hocam pc restart attığına emin misiniz? Tam ekran oyundan çıkınca monitör bağlantıyı tekrar kuruyor kapanıp açılıyor gibi oluyor onu diyor olabilir misiniz?
Eminim hocam maalesef. Cyberpunk'ta olmadı mesela ama BF1 de yapıyor sürekli. Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım çünkü AMD'nin oyun içi grafik izleme monitöründe FPS değeri N/A olarak gözüküyor mesela. Ama yine de can sıkıcı çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,783
Üyeler
170,414
Son üye
Deno5695
Top Bottom