❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Hocam sanırım bf1 de hdr bozuktu hdr kapatıp denemek belki sorunu çözebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, monitör bugün geldi elime. Çok ilginç bir şekilde şuan için BF1 oyununu kapatınca PC restart atıyor. Deneyimleyen yada fikri olan var mı? Önceki monitörümde böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Eminim hocam maalesef. Cyberpunk'ta olmadı mesela ama BF1 de yapıyor sürekli. Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım çünkü AMD'nin oyun içi grafik izleme monitöründe FPS değeri N/A olarak gözüküyor mesela. Ama yine de can sıkıcı çözemedim.
BF1’de HDR açık oynuyorum hocam herhangi bir sorun yaşamadım.
Ekran kartım AMD

Eminim hocam maalesef. Cyberpunk'ta olmadı mesela ama BF1 de yapıyor sürekli. Yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım çünkü AMD'nin oyun içi grafik izleme monitöründe FPS değeri N/A olarak gözüküyor mesela. Ama yine de can sıkıcı çözemedim.
oyunda pencereli tam ekran ayarı varsa onu kullanıp deneyebilirsiniz

Bende ilk açılışta Driver_power_state_failure mavi ekran hatası verdi ama şuan sorun yok kapatıp açabiliyorum sorunsuz Nvidia ekran kartı

Oled ekranlarda belli durumlarda ekranın kayması çok normal biliyorum ama şu anki durumda sağ taraf ekranın dışına taşmaya başladı. Sol taraftaki boşlukta çok büyüdü. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Şu şekilde

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 22.17.44_ee8d0091.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 22.17.44_ee8d0091.jpg
    258.4 KB · Hit: 146
  • WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 22.17.44_4d48634e.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 22.17.44_4d48634e.jpg
    358.8 KB · Hit: 149
Son düzenleme:
hdr yi neden açamıyorum arkadaşlar? 7700xt ekran kartım var hdr ile uyumlu olması lazım

Oled ekranlarda belli durumlarda ekranın kayması çok normal biliyorum ama şu anki durumda sağ taraf ekranın dışına taşmaya başladı. Sol taraftaki boşlukta çok büyüdü. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Şu şekilde
Hocam bu durum normal değil taşmayı geçmiş 6-7 mm kaymış iade başlatın

Hocam bu durum normal değil taşmayı geçmiş 6-7 mm kaymış iade başlatın
Hocam şu anda normal seviyesine geldi ama dediğiniz gibi gereğinden fazla kaymıştı. Sizce tekrar yaşanır diye yine de iadesini başlatmalıyım mıyım yoksa bir daha olmasını mı bekleyeyim?

Hocam şu anda normal seviyesine geldi ama dediğiniz gibi gereğinden fazla kaymıştı. Sizce tekrar yaşanır diye yine de iadesini başlatmalıyım mıyım yoksa bir daha olmasını mı bekleyeyim?
Hocam bu durumu bir şey mi tetikledi yoksa panel arızası mı bilemeyiz ben uğraşmamak için yeni alınmışken iade edilmesi taraftarıyım sonra yine aynı durum yaşanır ve geçmez ise başınız ağrır

Kutudan cikan hangi kabloyu kullaniyorsunuz. Kirmizi uclu mu beyaz seffaf uclu olan mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,091
Üyeler
174,305
Son üye
N A N O L D G G
Geri