990 Pro.Arada 450TL var sizce 980 pro mu , 990 pro mu ?
Eskiden uçuk fiyat farkı vardır mantiksizdi şimdi 450tl fiyat farkına değer 990 proArada 450TL var sizce 980 pro mu , 990 pro mu ?
Kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum.Kronik sorunu vs var mı birde aralarına ne gibi farklar var
Öncelikle yanıt için teşekkürler. 2tb olanı aldım. Amazon 6 ay 0 vade farkı koyduğu için amazondan 7150TL 990 Pro aldım. Sistemde tek depolama aygıtı olarak kullanılacak. Win10, oyun ve arada render video edit için kullanılacak. Bu ucuz sata sddlerden canım çok yandı,(bu gün yine). Durup dururken çöp olmaları, stabil olmayan dalgalı performans ve yer yer hdd den daha yavaş çalışmaları beni epey yordu. Böyle uzunca süre yıllarca kullanma amacıyla aldım. Hatta ekran kartı güncellemesi yapmadığım için sistemimde ki en payalı parça oldu diyebilirim . Umarım beklentilerimi karşılar.Kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum.
Aralarında açıkçası teknik çok bir farklılık yok. Rastgele sıralı yazma verilerinde 990 Pro %50 daha iyi performans veriyor. Okuma yazma değerleri biraz daha yüksek 980 Pro'ya göre.
Bu arada aralarında 450TL fiyat farkı yok aynı fiyattalar.
Hepsiburada satıcılı direkt alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sormadım ama 1TB alacağını düşündüm.
7150 TL 6x 0 vade ile 2TB 990 pro aldım, destek için teşekkürler .Eskiden uçuk fiyat farkı vardır mantiksizdi şimdi 450tl fiyat farkına değer 990 pro
Hayırlı olsun anakartiniz destekliyorsa tam performans kullanırsınızÖncelikle yanıt için teşekkürler. 2tb olanı aldım. Amazon 6 ay 0 vade farkı koyduğu için amazondan 7150TL 990 Pro aldım. Sistemde tek depolama aygıtı olarak kullanılacak. Win10, oyun ve arada render video edit için kullanılacak. Bu ucuz sata sddlerden canım çok yandı,(bu gün yine). Durup dururken çöp olmaları, stabil olmayan dalgalı performans ve yer yer hdd den daha yavaş çalışmaları beni epey yordu. Böyle uzunca süre yıllarca kullanma amacıyla aldım. Hatta ekran kartı güncellemesi yapmadığım için sistemimde ki en payalı parça oldu diyebilirim . Umarım beklentilerimi karşılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7150 TL 6x 0 vade ile 2TB 990 pro aldım, destek için teşekkürler .