Neler Yeni

🔥İndirim Samsung A15 6/128 7.902 TL 🔥🔥

yusuftheayay

80+ Bronze
M34 varken alınmaz
Bizde aldık m34 internette şebeke sorunu kasma sorunu vs var diyorlardı dinlemedik. Telefon geldi instagram da reelslerde kasıyor. Şebeke çekmiyor karşıya ses gitmiyordu şimdi iadeye gönderdim bakalım nolucak. A15 ede mağazada baktım dün ekran açarken bile kasıyor direk uzaklaştım tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
Üstüne biraz daha eklenebilirse a25 daha mantıklı bir seçenek olabilir. Bir ara araştırmıştım kullanıcıların yorumları genel olarak olumluydu

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Bizde aldık m34 internette şebeke sorunu kasma sorunu vs var diyorlardı dinlemedik. Telefon geldi instagram da reelslerde kasıyor. Şebeke çekmiyor karşıya ses gitmiyordu şimdi iadeye gönderdim bakalım nolucak. A15 ede mağazada baktım dün ekran açarken bile kasıyor direk uzaklaştım tavsiye etmem.
Şaşırdım az önce forumdaki birine önerdim. Düzenleme yapayım almasın diye. 6 GB ram nasıl kasabilir aklım almıyor. Samsung demek ki düşük telefonlara çok önem vermiyor. Ama üst segmentte kesinlikle f/p

yusuftheayay

80+ Bronze
Şaşırdım az önce forumdaki birine önerdim. Düzenleme yapayım almasın diye. 6 GB ram nasıl kasabilir aklım almıyor. Samsung demek ki düşük telefonlara çok önem vermiyor. Ama üst segmentte kesinlikle f/p
Bende bilmiyorum kağıt üstünde çok iyi özellikler ama ucuz etin yahnisi yenmiyor işte a35 düşünüyorum bende iade kabul edilirse.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ben kullanıyorum öyle gözle gürünür bi kasma olmadı denedim şimdi. Bazen olmuyor bile bence gayet iyi fakat 2k koyup a25 almak çok daha mantıklı

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
O fiyat Bandına en iyi Note 10 Pro.

Top Bottom