Yardım Samsung A35 Telefon Durduk Yere Isınıyor.

Nxara

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
659
Samsung galaxy a35 5g telefona sahibim.Telefon durduk yere 70 derecelere çıkıyor.30dk instagramda geziniyorum mesela.Şuan elimi yakacak düzeyde ısınıyor o şekilde yazıyorum.Pubg vs. oynayıp telefonu zorlayınca 80 90ı bile görüyor.Durumu samsung chatten yazdım geçiştirip durdular.Format vs. de attım sorun geçmedi.Ne yapmam gerek?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Hocam yardım et.

Up up yardımcı olacak yok mu?

Some exynos problems. :kekw: Cihazın işlemcisinden dolayı olduğundan bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum. Tek ihtimal cihazı satıp daha stabil bir telefon almak.

Some exynos problems. :kekw: Cihazın işlemcisinden dolayı olduğundan bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum. Tek ihtimal cihazı satıp daha stabil bir telefon almak.
S8 falan sandın heralde içindeki exynos'u :)
Tab S9 FE Plus'ta kullandım aynı işlemciyi gayet serin. S24FE de kullanıyoruz 1380'den 2.5-3 kat kuvvetli olmasına rağmen ısınmıyor. Kullanmadığınız şey hakkında yorum yapmasanız keşke

Samsung galaxy a35 5g telefona sahibim.Telefon durduk yere 70 derecelere çıkıyor.30dk instagramda geziniyorum mesela.Şuan elimi yakacak düzeyde ısınıyor o şekilde yazıyorum.Pubg vs. oynayıp telefonu zorlayınca 80 90ı bile görüyor.Durumu samsung chatten yazdım geçiştirip durdular.Format vs. de attım sorun geçmedi.Ne yapmam gerek?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Hocam yardım et.
samsung mağzasına git. Garantiye verirsen a25 olarak alırsın kargolardan. Mağazada yok dediylerse hakem heyetini deneki büyük ihtimalle haksız olacan

samsung mağzasına git. Garantiye verirsen a25 olarak alırsın kargolardan. Mağazada yok dediylerse hakem heyetini deneki büyük ihtimalle haksız olacan
Mağazaya ne diyeyim hocam?Hb smssung tükiye üzerinden aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam a25 olarak alırsın derken?

Aynı sorun bende var.
Telefon ısınınca cihaz bakımında genelde "Şimdi optimize et" yazıyor. Ona bastığımda düzeliyor. Çok saçma bi sorun. İlk kez samsung aldım. Başta güzeldi, sonra bir kaç güncelleme ile her güncellemede daha sorunlu bir hal aldı. Asla samsung ürünü almam artık. Zaten aldığım telefonun üzerinde fabrika çıkışlı gluegate dedikleri şey vardı. Hiç beğenmedim.

S8 falan sandın heralde içindeki exynos'u :)
Tab S9 FE Plus'ta kullandım aynı işlemciyi gayet serin. S24FE de kullanıyoruz 1380'den 2.5-3 kat kuvvetli olmasına rağmen ısınmıyor. Kullanmadığınız şey hakkında yorum yapmasanız keşke
Validemde var, telefonun ısınmasından o da çok şikayetçi olduğu gibi hatta ekran yanmasından garantiden değişimi yapıldı. İzmir'e ziyaretine gidince bu konuyu hatırlarsam servis kağıtlarını bir foto alıp atarım. Cihaz kronik sorunlu olabilir. Ayrıca eşimin kullandığı A16 5G Exynos 1330 da ısınıyor ve ekran parlaklığını kısıyor. Sanırım ısınmıyordan kastınız aynı segmentte ki Qualcomm işlemcili cihazları kullanmadığınızdan kıyas yapamıyor olmanız.

Mağazaya ne diyeyim hocam?Hb smssung tükiye üzerinden aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam a25 olarak alırsın derken?
a25 olarak alırsın derken pert olur demek istedim mağazaya gidersen seni ciddiye alırlar yazılı olarak çokta takmıyorlar

a25 olarak alırsın derken pert olur demek istedim mağazaya gidersen seni ciddiye alırlar yazılı olarak çokta takmıyorlar
Hocam hb üzerinden aldığım için bizi ilgilrndirmiyor vs. diyebilirler mi?

Validemde var, telefonun ısınmasından o da çok şikayetçi olduğu gibi hatta ekran yanmasından garantiden değişimi yapıldı. İzmir'e ziyaretine gidince bu konuyu hatırlarsam servis kağıtlarını bir foto alıp atarım. Cihaz kronik sorunlu olabilir. Ayrıca eşimin kullandığı A16 5G Exynos 1330 da ısınıyor ve ekran parlaklığını kısıyor. Sanırım ısınmıyordan kastınız aynı segmentte ki Qualcomm işlemcili cihazları kullanmadığınızdan kıyas yapamıyor olmanız.
S24FE'nin klasmanında S24 Ultra kullanıyorum, ısı durumları aynı civarda. A16 da kullandım onda da abartılı bir ısı durumu yoktu. Exynos 1380'e yakın sayılabilecek Snapdragon 865 de kullandım 4 sene. Sizin cihaza özgü olabilir sorun

Hocam hb üzerinden aldığım için bizi ilgilrndirmiyor vs. diyebilirler mi?
Samsung cep telefonu servis hizmeti veren adreslere bakın, bulunduğunuz şehirde var ise cihazınızı fatura/kutu içeriği tam şekilde servise kendiniz gidin. Bulunduğunuz şehirde yok ve kargo ile gönderecekseniz de kargoya vermeden önce kutu içeriğini, cihazı ve hatta paketleme aşamasını bile video kaydına alın. Cihazı gönderdiğiniz gibi geri alamazsanız video yoluyla kanıtlama şansınız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,183
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri