Neler Yeni

Samsung a54 alınır mı

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
3-4 sene sonra ömrü dolup kasmaya başlayacak diyenlere çok aldırış etme. Yaklaşık 3-4 sene oldu Galaxy A31 kullanmaktayım ve hala bataryasına kadar her işimi görmekte. Tabii ki tercihi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapmak daha mantıklı. Benim için IG, Whatsapp ve Spotify kullanımı yeterli olduğu için o zamanda üst düzey bir telefon aramamıştım. Şu an mobil oyun piyasası ne durumda hiç bilmiyorum fakat Wild Rift, Mobile Legends ve CoD tarzı oyunları hala sıkıntısız oynatıyor. Ha kamera performansı gerçekten yerlerde bir telefon olsa da kamera performansı arayan biri değilim zaten. Kısacası ''android ya 2 seneye kalmaz kasmaya başlar'' laflarına çok itibar etmeyin. Samsung güncelleme sorunları TouchWiz zamanında kaldı.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam 1 hafta önce 0 şekilde s20fe aldım güncelleme mevzusu sanırım bu telefon için artık bitti bana ne gibi zarar yazar veya ne kadar daha kullanabilirim
Güncelleme almayacak olması bir şey değiştirmez. Hala güvenlik güncellemesi alıyor S20 Fe. Samsung cihazlara gelen yeni sürümlerde aman aman yenilik olmuyor zaten. Kullanmak istediğin kadar götürür S20 Fe.

Top Bottom