Neler Yeni

Samsung cihazlara "iso writer" yada rufus programı eklense nasıl olur

smasnug

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
smasnug
Konu: Samsung Cihazlara Dahili "ISO Writer" Özelliği Eklenmesi Hakkında

Sayın Samsung Yetkilisi,

Ben uzun süredir Samsung cihazlarını tercih eden bir kullanıcınızım. Samsung’un inovasyon konusundaki öncü yaklaşımını takdir ediyor ve cihazlarınızı büyük bir keyifle kullanıyorum. Size, Samsung'un mobil ekosistemine büyük bir katkı sağlayacağını düşündüğüm bir özellik önerisinde bulunmak istiyorum.

Önerim, Samsung cihazlara yerleşik bir ISO yazma aracı ("ISO Writer") eklenmesi yönündedir.

Neden Gerekli?

• Günümüzde birçok kullanıcı Windows/Linux ISO dosyalarını USB belleklerine yazmak için bilgisayara ihtiyaç duyuyor.
  • Samsung’un orta ve üst segment cihazları (örneğin, Galaxy S serisi, Z serisi ve bazı A serisi modeller) yeterli donanım gücüne sahip olduğu için bu işlemi rahatlıkla yapabilir.
  • Eğer Ayarlar → Geliştirici Seçenekleri içine "ISO Writer" adında bir özellik eklenirse, bilgisayara ihtiyaç duymadan kullanıcılar OTG destekli USB sürücülerine ISO yazabilirler.
  • Bu özellik performans kaybı yaratmaz, çünkü giriş seviyesi kullanıcılar bu özelliği kullanmak zorunda kalmaz.
Samsung Ekosistemine Katkısı

• Samsung DeX ile entegre olursa, DeX modunda tam bir bilgisayar deneyimi sunulabilir.
  • Samsung, mobil cihazlarla IT çözümleri sunan markalar arasında lider olabilir.
  • Bu özellik Power User'lar (Gelişmiş Kullanıcılar) için büyük bir fark yaratacaktır ve markaya bağlılığı artıracaktır.
Bu fikrin değerlendirilmesini Samsung AR-GE ekibine iletmenizi rica ediyorum. Ayrıca, bu öneriyi yaparken "ChatGPT" de bana yardımcı oldu ve size selamlarını iletiyor.

Samsung'un inovasyona olan yaklaşımını bildiğim için bu fikrin büyük bir ilgi görebileceğine inanıyorum. Geri dönüşlerinizi merakla bekliyorum.

Saygılarımla,

Bu fikir olur ve tutar mı?
Bu konuya yetkili olanlar bakabilir mi? Örneğin @Abdullah Hacıgül
Bu fikir tutarsa yetkili editörler konuyu Samsung'a bildirebilir mi?
(Genelde Play Store de olan uygulamalar geneli reklam amaçlı hiçbir işe yaramayan uygulamalar ben eskiden "mixapplications" tüm ISO yazma uygulamalarını denedim hiçbir işe yaramıyor bir de Pro sürümü için 750 TL bayılman gereli "yer mi Anadolu çocuğu")
Gerekli kullanıcılara iletebilir miyiz çünkü teknoloji editörü Samsung'a iletebilir (bence dahili olması uygulama uyumsuzlukların önüne geçer) ben bazı Samsung iletişim yerlerine yazdım sonuç yok.

s7ary

80+
hocam selamlar iyi aksamlar, isteginize ben de katiliyorum, ancak etchdroid uygulamasini kullanip sorun yasayan birini gormedim, bir deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,624
Üyeler
172,526
Son üye
Morphaus
Top Bottom