🔥İndirim Samsung Eğitim İndirimi M7 4K Smart 32" 6299 TL! 43" 7499 TL!

43" olanın taksitli alma seçeneği var mı? giren varsa atabilir mi?

43" olanın taksitli alma seçeneği var mı? giren varsa atabilir mi?
3 taksit verdi bana, bazılarına 4 vermiş karta göre değişiyor sanırım ama taksit var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha çok monitörümsü fps oyunlari icin cok ideal degil 60hz bunlar o yüzden uygun fiyatli en büyük artısı akıllı tv gibi olmasi
32”/43” monitörle zaten rekabetçi oyuna pek girilmez o işlere çok büyük kalıyor, 24” 1080P çok yüksek Hz modeller ideal o oyunlara.

Bunlar daha çok konsol bağlamak, film dizi izlemek için güzel ben de o amaçla aldım mesela. Bu arada fiyat baya ucuz hiçbir özelliği olmayan markasız boş 4K ekranlar bile daha pahalı.

Son düzenleme:
Başka forumda çöp, alınmaz vs diyenler olmuş. Ne alınır diye soruyorum 14K'lık monitör öneriyorlar :D Egea yerine 2 milyon daha koyup Mercedes E serisi alınmalı der gibi. 32 inç olanı aldım gitti 4 taksitle. FPS oyunları için almıyorum zaten, onun için monitör var. Vaktim olduğunda incelemesini paylaşacağım detaylarıyla.

Başka forumda çöp, alınmaz vs diyenler olmuş. Ne alınır diye soruyorum 14K'lık monitör öneriyorlar :D Egea yerine 2 milyon daha koyup Mercedes E serisi alınmalı der gibi. 32 inç olanı aldım gitti 4 taksitle. FPS oyunları için almıyorum zaten, onun için monitör var. Vaktim olduğunda incelemesini paylaşacağım detaylarıyla.
Dün bende 4K monitör önerisi istemiştim alternatif olabilecek en ucuz monitörler bile 10 bin civarıydı. Bana zaten dün de 8 bine M7 32” almak en mantıklısı gibi gelmişti şuan bir de 6 bine düşünce pek düşünmedim 😀

Sadece umarım ciddi ghosting olmaz diyorum, eski monitörde baya vardı çünkü.

3 taksit verdi bana, bazılarına 4 vermiş karta göre değişiyor sanırım ama taksit var.
üstüne ne kadar koyuyor? ekran alıntısı atar mısın taksit sayısı ve fiyat görünecek şekilde?

World karta 4 taksit aldım ben
ne kadar koyuyor üstüne?

Var evet ben de aldım peşin fiyatına 4'e kadar taksit yapılıyor
ne kadar koyuyor üstüne?

üstüne ne kadar koyuyor? ekran alıntısı atar mısın taksit sayısı ve fiyat görünecek şekilde?

ne kadar koyuyor üstüne?

ne kadar koyuyor üstüne?
bir şey koymuyor aynı fiyat. Bende 2 ve 3 taksit seçeneği çıktı 3 seçip aldım.

Peşin fiyatına yaptı world, kartına göre değişebilir belki
Benim kart World değildi 3 yaptı yine peşin fiyata. Kart bilgilerini girince taksit seçenekleri çıkıyor zaten.

Arkadaşlar iyzico ile nasıl fiyatı düşürüyorsunuz yardımcı olabilecek var mı

Hocam nasıl iyzicoyla oluyor yardimci olur musunuz? Tek çekim mi aliyoruz
İyzico uygulamasını yükleyip kayıt olunca ilk alışverişinizi yapınca geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye