🔥İndirim Samsung Eğitim İndirimi M7 4K Smart 32" 6299 TL! 43" 7499 TL!

Mutfak için 32 inç mi yoksa 42 mi önerirsiniz. Duvara montelicem alırsam

üstüne ne kadar koyuyor? ekran alıntısı atar mısın taksit sayısı ve fiyat görünecek şekilde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar koyuyor üstüne?

ne kadar koyuyor üstüne?
üstüne koymuyor reis aynı fiyat üzerinden taksitlendiriyor, peşin fiyatına taksit demek o demek

Arkadaş olacak iş mi bu. Az daha beklesek bedava olacaktı sanırım. 8099' dan aldık. 7499 oldu.

üstüne koymuyor reis aynı fiyat üzerinden taksitlendiriyor, peşin fiyatına taksit demek o demek
peşin fiyatına yazısını görmemişim. çok iyiymiş o zaman ya

TV olarak kullanmak için aldım pcye baglamicam. Almakta sizce iyi mi yaptım bunun yeni versiyonu çıkıyormuş ai özellikli ve işlemcisi daha iyiymiş. Onu öğrenci indirimine sokarlar mıydi bu fiyatlara

TV olarak kullanmak için aldım pcye baglamicam. Almakta sizce iyi mi yaptım bunun yeni versiyonu çıkıyormuş ai özellikli ve işlemcisi daha iyiymiş. Onu öğrenci indirimine sokarlar mıydi bu fiyatlara
M8 modeli 12k öğrenci indiriminde.

32” olanı alıp almamak konusunda çok kararsızım. Tv olarak ileride kullanırım diyorum ama şuan yerim yok. Bilemedim.

32” olanı alıp almamak konusunda çok kararsızım. Tv olarak ileride kullanırım diyorum ama şuan yerim yok. Bilemedim.
bende kararsızdım hocam az önce sipariş geçtim ne olursa olsun görüntüsü çok iyidir 32 inçte 4k baya dolu doludur 2.tv olarak aldım bu paraya resmen bedava hem de samsung kalitesi

O geliyor diye bunu indirime soktular zaten stoğunu bitirecekler. Onu bu kadar ucuza vermezler uzun süre.

bende kararsızdım hocam az önce sipariş geçtim ne olursa olsun görüntüsü çok iyidir 32 inçte 4k baya dolu doludur 2.tv olarak aldım bu paraya resmen bedava hem de samsung kalitesi
Tv olarak 43” olan çok daha mantıklı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri