Samsung Fold 8 Nasıl Alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
0
herkese selamlar ,

haftasonu gidip cihaza baktım , dizaynı cok hosuma gitti. sadece daha once katlanabilir kullanmadım. Aslında guzel kampanya da buldum. ogrenciye 15% indirim var , 8.000 TL telefon getirince ek destek veriyor.
3 taksit de yaparım. su an ciddi ciddi almayı dusunuyorum.

urunu almıs yada daha once fold kullanmıs olanlar yorum yaparsa sevinirim.

şimdiden tesekkurler.

Ekranın ortasında iz 2 hafta sonra çok artıyor

Ekranın ortasında iz 2 hafta sonra çok artıyor
çıkmamış telefonu ne ara 2 hafta kullandın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkese selamlar ,

haftasonu gidip cihaza baktım , dizaynı cok hosuma gitti. sadece daha once katlanabilir kullanmadım. Aslında guzel kampanya da buldum. ogrenciye 15% indirim var , 8.000 TL telefon getirince ek destek veriyor.
3 taksit de yaparım. su an ciddi ciddi almayı dusunuyorum.

urunu almıs yada daha once fold kullanmıs olanlar yorum yaparsa sevinirim.

şimdiden tesekkurler.
fiyatı çok fazla hocam alınmaz boşver
s26 ultrayı bile takas listesine bile almamışlar mesela, takas avantajları da kötü
katlanır teknolojisi biraz daha gelişmeli
onu alacağına s27-26-25 ultra daha mantıklı

hocam selam , duz ekrandan sıkıldım biraz ya , tasarımı cok hosuma gitti , kamerasını da geliştirmişler. artık memleket de ne ucuz ki :) ben deneyeyim diyorum. ogrenci indirimini de buldum. 15% fena degil gibi ya. hosuma gitti acıkcası.

Bence bataryası az. Fiyatı yüksek. Fold ultra mı düze mi bakıyorsunuz bilmiyorum ama. Düz olanının şekli bi garip bana göre. Yd fold 7 bakıcam bende bi ara

Valla yeni çıkan bir telefonu olduğu için fiyatlandırması daha tam oturmadı. Bence biraz beklense fiyatları biraz daha düşebilir ancak bu bahsettiğin fiyat promosyonlarından yararlanabilir misin onlardan emin değilim. Eğer fiyat sana makul geldiyse ve seni yormayacaksa al, güzel bir deneyim olur senin için de. Eski Fold modellerine göre ekranın görüntü oranı değiştirildiği için içerik tüketmek daha keyifli bir hal almış. Satarken biraz ucuza satarsın ama haberin olsun, Türkiye'de tam pazarı oturmamış bir cihaz.

hocam selam , duz ekrandan sıkıldım biraz ya , tasarımı cok hosuma gitti , kamerasını da geliştirmişler. artık memleket de ne ucuz ki :) ben deneyeyim diyorum. ogrenci indirimini de buldum. 15% fena degil gibi ya. hosuma gitti acıkcası.

Hocam siz zaten baya heveslenmişsiniz. Görüp incelemişsiniz de imkanınız varsa alın deneyimleyin hevesinizi alın :)

Sadece 2 negatif yön var. Maddi açıdan sorun değilse sizin için. Katlanabilir telefonların genel eksileri olarak;

1. Alırken şu an baya pahalı bir cihaz.
2. Satarken ölü fiyata ancak satarsınız.

Arada çok uçurum olacak bilginize.

Hocam siz zaten baya heveslenmişsiniz. Görüp incelemişsiniz de imkanınız varsa alın deneyimleyin hevesinizi alın :)

Sadece 2 negatif yön var. Maddi açıdan sorun değilse sizin için. Katlanabilir telefonların genel eksileri olarak;

1. Alırken şu an baya pahalı bir cihaz.
2. Satarken ölü fiyata ancak satarsınız.

Arada çok uçurum olacak bilginize.

benim bir arkadaş fold 1 kullanıyordu 6 sene filan kullandı en son elinde parçalandı cihaz. sonra gitti fold 7 aldı geçen sene.
bu benim arkadaş gibi kullanacaklar alabilir. öldürene kadar full verim kullanılırsa değer.

Denenebilir rahat ödersin. Satarken bi tık uzun sürer ama satılır.

Mobil oyun bağımlısı biri olarak telefonun açıldığındaki boyutları ilgimi çekti benim de, özellikle Fold 8 el konsolu boyutlarında, telefon olmasının yanında bunu sağlaması benim için 2 ana işlevi yerine getiriyor, takas-indirim vs durumlarını bi inceliycem bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,262
Üyeler
200,070
Son üye
Zlashove

Geri