Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Benim ürün kargoya verilmiş fakat mahalleyi yanlıs girmişim aceleden :D Hepsijet üzerinden hallettim.

Benim ürün kargoya verilmiş fakat mahalleyi yanlıs girmişim aceleden :D Hepsijet üzerinden hallettim.
Hocam benim ürün geldi. Önden biraz spoiler vereyim felaket bir şey :D

Oha ne ara :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi ayar filan yapmamız gerekiyor mu yoksa tak kullan mı
Hocam hepsijet biraz hızlı benim bölgemde :D Kurulumu çok basit tak kullan şeklinde test ettim ben herhangi bir ayar yapmadım daha. Şu an HDR ile uğraşıyorum tam beceremedim ekran kartım da biraz eski ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Hocam hepsijet biraz hızlı benim bölgemde :D Kurulumu çok basit tak kullan şeklinde test ettim ben herhangi bir ayar yapmadım daha. Şu an HDR ile uğraşıyorum tam beceremedim ekran kartım da biraz eski ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
İstanbuldaysan normal xmcbnxc hayırlı olsun

İstanbuldaysan normal xmcbnxc hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam. Monitörün çoğu ayarını çözdüm seninki geldiğinde takıldığın yer olursa sorabilirsin bana.

Sabah gidip şubeden aldım dağıtıma çıkmadan :D Kurulumu kolay, kutuyu iyi kontrol edin bayağı bir köpük var ama emin olun. Cihaza gelecek olursak önceden kullanan varsa ayar tavsiyesi alabilirim. 2K 240 Hz'de 10 bit destekliyor bu arada HDR açık olmasına rağmen.

ilk açılışta 2 tane uyarı çıktı 240hz ve garanti kayıt şeyi. tuşları çözemeden kayboldu. garanti şeyi ayarlarda var ama bu ilk 240hz uyarısını bulamadım optimize et gibi bir uyarıydı. ayarlardan 240hz e çekmekle aynı mantık mı? ayarlarda da 240hz değil 239.76 tam değil hdmi ile mi alakalı

ilk açılışta 2 tane uyarı çıktı 240hz ve garanti kayıt şeyi. tuşları çözemeden kayboldu. garanti şeyi ayarlarda var ama bu ilk 240hz uyarısını bulamadım optimize et gibi bir uyarıydı. ayarlardan 240hz e çekmekle aynı mantık mı? ayarlarda da 240hz değil 239.76 tam değil hdmi ile mi alakalı
Ayarlardan 240'a çek diyor, çektiysen sorun yok. Ciddi anlamda bunu yapmayı unutanlar var çünkü. @Perfectshot06 gibi mesela.

Benim monitörm daha gelmedi beklemedeyiz kjxbnckjxs

Geri