Bütçe varsa a35 alın kullanıyorum şuan yoksa 25'de iyidir 2 elmi sıfırmi alacaksınızperformans olarak hoşuma gitti ama kullanan varmı yorumlarını merak ediyorum 3-4 yıllık idare etsin yeter hocam
sıfır alacağım 2 adet en azından idare etsin pek bütçem yok en fazla 11 bütçem var daha şarj aleti alacağım telefona oyüzden ekstra 1500 tl gibi fiyat gidebilirBütçe varsa a35 alın kullanıyorum şuan yoksa 25'de iyidir 2 elmi sıfırmi alacaksınız
Öyle ise alabilirsiniz hocam Amazon'dan almanı öneririm sana şarj aletinide atarımsıfır alacağım 2 adet en azından idare etsin pek bütçem yok en fazla 11 bütçem var daha şarj aleti alacağım telefona oyüzden ekstra 1500 tl gibi fiyat gidebilir
sıfır alacağım 2 adet en azından idare etsin pek bütçem yok en fazla 11 bütçem var daha şarj aleti alacağım telefona oyüzden ekstra 1500 tl gibi fiyat gidebilir
Şarj aletini bunu al tavsiye ederimamazondan alacağım hocam
2 el şayet ararsan xiomi mi 10t var elimde oyunlar'da vs 120 fps veriyor 144 hz ekran yenileme fiyatta yardımcı olurum düşürüsenaga bişi soracağım poco x6 pro nasıl ucuza yakaladım birtane
a25'i alabilirsin öyle isesıfır arıyorum dostum bursa içi yada amazondan bakıyorum