Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Banada böyle diyorlar çifte standart mı var yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimlik bilgisi veya bilgileri diyor. Faturada telefonun adı gözüküyor. Telefonun adıyla IMEI'yi eşleyebilirler bence. Faturada IMEI yokken başvursak öğrenci indirimi için nasıl bir sonuç alırız ki. Reddedilse sonra iade etsek telefonu falan?
Yok abi ya müşteri hizmetlerinin yarısi düzeltme yapılacak yarısı da mümkün değil diyor benim ve birkaç kişinin talebini almışlar bunun için 72 saatte fatura düzenlenecekmiş

Elektronik kimlik bilgisi cihazın modeli mi oluyor ?

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emin
Yok abi ya müşteri hizmetlerinin yarısi düzeltme yapılacak yarısı da mümkün değil diyor benim ve birkaç kişinin talebini almışlar bunun için 72 saatte fatura düzenlenecekmiş

Elektronik kimlik bilgisi cihazın modeli mi oluyor ?
Size yapacaklarsa bize yok derlerse çifte standart oluyor işte. Size bütün faturaların düzenleneceği şekilde mi dönüş yaptılar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Size yapacaklarsa bize yok derlerse çifte standart oluyor işte. Size bütün faturaların düzenleneceği şekilde mi dönüş yaptılar ?
Hayır ben 1 gün içerisinde bir çok müşteri temsilcisi ile görüştüm sesli/yazışarak yarısi mümkün değil bir kısmı emin değilim bir kısmı da olmaz dedi.Bu durumu üst birimlere iletmisler fatura birimi ile görüşülecekmiş.Ne olacağını bizde tam bilmiyoruz maalesef..

SubZhoria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk
Arkadaşlar merhaba. Vergi indirimi için bu telefonu satın aldım. Hat üzerime değil Aralık ayının sonuna doğru hattı üzerime alsam vergi iadesi alma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ya da telefonu almadan önce hattın üstüme mi olması gerekiyordu? Bunun hakkında bilgisi olan var mıdır

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Arkadaşlar merhaba. Vergi indirimi için bu telefonu satın aldım. Hat üzerime değil Aralık ayının sonuna doğru hattı üzerime alsam vergi iadesi alma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ya da telefonu almadan önce hattın üstüme mi olması gerekiyordu? Bunun hakkında bilgisi olan var mıdır
taahhütün bitişi aralık sonu diye herhalde öyle anladım sorun olmaz bence kasım ortası daha başvuru bile açmıyorlar bu başvurma muhabbetinin son tarihi de belli değil zaten hattı üstüne alana kadar sistemde başvuru yapmazsın sorun olmaz

SubZhoria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk
taahhütün bitişi aralık sonu diye herhalde öyle anladım sorun olmaz bence kasım ortası daha başvuru bile açmıyorlar bu başvurma muhabbetinin son tarihi de belli değil zaten hattı üstüne alana kadar sistemde başvuru yapmazsın sorun olmaz
telefonu almadan önce hat üstüne değilmiş o yüzden iade vermiyoruz muhabbeti olmaz değil mi

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
telefonu almadan önce hat üstüne değilmiş o yüzden iade vermiyoruz muhabbeti olmaz değil mi
hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını dert etme başvurduğun an numaraya bakıldığında senin üstüne gözüktüğü an bitmiştir olay yeterli

mrt05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Noyan
Telefon destek başvurusu başlamış sanırım fakat giriş yapmaya çalıştığımda başvurudaki şartları sağlamıyorsunuz hatası alıyorum, aynı hatayı alan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray Furkan Aslan
Telefon destek başvurusu başlamış sanırım fakat giriş yapmaya çalıştığımda başvurudaki şartları sağlamıyorsunuz hatası alıyorum, aynı hatayı alan var mı?
hocam sizin bölüm düzeyiniz neydi? Bende yüksek lisansa örgün eğitim kayıtlı olduğum halde aynı hatayı veriyor.

mrt05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Noyan
hocam sizin bölüm düzeyiniz neydi? Bende yüksek lisansa örgün eğitim kayıtlı olduğum halde aynı hatayı veriyor.
Lisans düzeyi, son sınıf. Daha demin giriş yapabildim, şimdi yine aynı hatayı veriyor… site kafasına göre çalışıyor

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
fufuker1 development
Bankadan taksit yaptırsak vergi indirimi için sorun olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,620
Üyeler
160,413
Son üye
Gibbous282
Top Bottom