❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet bende bunu gördüm ancak müşteri temsilcileri hiç böyle bir şeyden bahsetmiyor..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YouTube da müzik veya video izlerken kasadan ses titreşimi geliyor mu dokununca?
Bilmiyorum o kadar detaylı test edemedim.

Onemi yok. Ben google hesabimi da girdim. Kozmetik hasar olmadigi sürece iade aliyorlar
İade etmek istemiyorum açıkçası.

Bilmiyorum o kadar detaylı test edemedim.

İade etmek istemiyorum açıkçası.
Bende iade istemiyorum.zaten amazondaki calisana ben niçin sizin hataniz-eksikliginiz için cihazdan olayim. Çözün sorunumu dedim

Müşteri temsilcisi ile görüştüm işleme alınmış dedi talebiniz yoğunluk varmış normal olarak.
Fatura tarihi ne olur dedim ilk çıkan fatura olur dedi tarih ne kadar doğru bilmiyorum.

yaklaşık bi 20 kere falan aradım konuştum müşteri hizmetleriyle
yarısı fatura değişmiyor iade edin dedi diğer yarısı 72 saat içinde yeni faturanız iletilecek dedi

Alamadan önce 3 defa aradım faturada imei yazılıyor dendi. Geçen sene aldığım cihazda imei yazıyordu
Bide şu yazıyı görmüştüm bi sorun çıkmaz diye aldım. Uğraş dur şimdi
1700166893445.png

Müşteri temsilcisi ile görüştüm işleme alınmış dedi talebiniz yoğunluk varmış normal olarak.
Fatura tarihi ne olur dedim ilk çıkan fatura olur dedi tarih ne kadar doğru bilmiyorum.
Senin hatalı faturan yüklendi mi sisteme yoksa fatura gelmeden mi müşteri hizmetlerine yazdın?

Faturası düzeltilmiş şekilde sisteme yüklenen var mı?

Müşteri hizmetlerinde konuştuğum bayan bana pazartesiye kadar beklememi söyledi. Zaten teslim aldıktan sonra bize talep oluşturduktan 72 saat sonra olur dedi.

az önce arayıp konuştum amazonla imei yok dediler faturada talep oluşturuldu ama talep gerçekleşmiyebilirde dedi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,194
Üyeler
192,640
Son üye
kante
Geri