Bugün konuştum en erken perşembe en geç cuma yüklenir dediler de ne kadar güvenilir bilemiyorum.Beyler şimdi birkaç kişiye perşembeye kadar yüklenir demişler doğru mu? 23 Kasım diye
Bugün konuştum en erken perşembe en geç cuma yüklenir dediler de ne kadar güvenilir bilemiyorum.Beyler şimdi birkaç kişiye perşembeye kadar yüklenir demişler doğru mu? 23 Kasım diye
Olmadı iade edeceğiz artık. Hala teli açmadım siz kullandınız mıBugün konuştum en erken perşembe en geç cuma yüklenir dediler de ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Ben de açmadım henüz.Olmadı iade edeceğiz artık. Hala teli açmadım siz kullandınız mı
Herkesinki mi yoksa sadece seninki miŞimdi aradım depo tarafından güncelleme girilmiş 22 Kasım (bugun) 16.47 de işleme alınmış bugün yarın çözülür dediler.
Benimkine baktı müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.Herkesinki mi yoksa sadece seninki mi
Eğer işleme alındıysa 1-2 güne güncellenir.Tekrardan konuştum bazılarına 5 gün içinde çözüldü bazılarına 10 dedi. Forumda yeni faturası ekleneni hiç görmedim
Çok iyi olur en azından gerçekten çözüyorlar mı öğrenirizEğer işleme alındıysa 1-2 güne güncellenir.
Güncellenince hemen yazarım buraya sizin aklınızdakiler sorular gider en azından
Umarım öyle olur ama dedikleri hiçbir şey güven vermiyor artık bekleyip göreceğiz.Dostlar ben de konuştum Cuma'ya kadar kesin çözülecek dendi. Bazı kişilere eklenmeye başlamış dediler.