Ben şahsen söyledim bir tane kutuyu açmadan bekleteceğim. vergi konusunda bir sıkıntı olursa iade ederim.alsak dert almsak bi dert ne yapsam bilemedim
Ben şahsen söyledim bir tane kutuyu açmadan bekleteceğim. vergi konusunda bir sıkıntı olursa iade ederim.alsak dert almsak bi dert ne yapsam bilemedim
Nays amazona özel %15 indirim de geldi daha uyguna geliyor telefon telefonda geçerlimi ama bilemedimBen şahsen söyledim bir tane kutuyu açmadan bekleteceğim. vergi konusunda bir sıkıntı olursa iade ederim.
Nays ödemeye bakıyor ne aldığına değil. Altında alsan %15 yapması lazım.Nays amazona özel %15 indirim de geldi daha uyguna geliyor telefon telefonda geçerlimi ama bilemedim
al bekle 30 gün içinde iade edersinalsak dert almsak bi dert ne yapsam bilemedim
Ben aldım bu 30 gün teslim edilincrmi başliyor sipariş ettiğin günmü başliyiral bekle 30 gün içinde iade edersin
Total limit var mı ? En fazla kaç tl kazanabiliyoruz ?Nays amazona özel %15 indirim de geldi daha uyguna geliyor telefon telefonda geçerlimi ama bilemedim
Teslim edildiği zaman başlar genelde, müşteri hizmetlerine ulaşıp teyit edebilirsinBen aldım bu 30 gün teslim edilincrmi başliyor sipariş ettiğin günmü başliyir
Batarya kısmında önde m34 işlemci kamera olarak a34 bir tık daha iyi deniyor.M34 ü bekliyorum. O daha mantıklı gibi.
Amazon müşteri hizmetleri ile konuştuğumda IMEI yazmama durumu 2020 den önce geçerliydi şuan böyle bir durum yok şeklinde bilgi verdi,ben anlamıyorum müşteri hizmetleri her biri farklı bilgiler veriyor,kafamızı karıştırıyorlar yasal mevzuat gereği de yazılması gerekiyormuş diye öğrendim ben.Amazon canlı destek ile konuştuğumda, faturalarında ımeı numarası yazmadıklarını söylediler...
Bana böyle dediler yazacaklarını söyledilerAmazon canlı destek ile konuştuğumda, faturalarında ımeı numarası yazmadıklarını söylediler...