Hat üstüne ise sıkıntı olmaz . Ama saglam olsun diye takma bencearkadaşlar telefonu kurup hattı takıp kullansam sıkıntı olurmu başvuruya
hat üstüme hocam taktım takılıyorum uğraşamam onlaHat üstüne ise sıkıntı olmaz . Ama saglam olsun diye takma bence
imei anlaşmamış yoktur diye bir şey yok amazonun sitesinde 3 aralık 2020 tarihinden itibaren faturalarda imei yer alacaktır ibaresi varSon durum
bende şüpheliyim biraz eklerlerse bile 1 tane eklerler oda kabul olmazHerkesi bekletiyorlar önce cumartesi dediler şimdi pazartesi, halledeceklerinden biraz şüpheliyim
Ben konuştuğumda daha eklenmeye başlanmadı yasal düzenlemelerle uğraşıyorlar, çarşambaya kadar bekleyin haftasonu çalışmıyor ilgili birim dedi müşteri hizmetleri.Son durum
Daha ne için meşgul olacak.Amazon'da tanıdığı olan kimse yok mu forumda? Abdullah abi öğrenebilir bence ona duyurursak sesimizi. Ama böyle bir şey için de onu meşgul etmek mantıklı mı bilemedim.
E tamam nasıl çekicez buraya etiket mi atmamız gerek?Daha ne için meşgul olacak.