Aga inanır mısın hiçbir şey almadim. Ha güzel indirjmler vardı ozellikle Lenovo monitör. Ben sana yapmiyorsun demiyorum. Lakin yapmadiginida dememiz hosuna gitmiyorsa sıkıntı var demektir.Nankörsünüz abicim hem de dibine kadar nankörsünüz, Kasım ayında kimsenin yaptıramadığı yapmadığı onlarca indirimi sizin için yaptırdım eminim ki bu indirimlerden de aldığın ürünler de vardır amaaaa sana 9500'e cihaz gelmedi diye yaptığın yoruma bak senin gibi tiplere her şey fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O aciklama ben alirken yoktu. İade edin dendi. Yeni yeni geri donusler aliyoruz yakinda duzenlenip tc ler eklenecektir dendi. Ozellikle sordum geriye donukler duzenlenecek mi yok dendi.Yanlış bilgilendirilmişsiniz tc yazmasa bile talep oluşturup tc yazdırabiliyorsunuz açıklamada yazıyor zaten
Cebini düşünse her çıkardığı F/P sisteme tane başı 1.000 lira fazla ücrete sattırır ,300 stok varsa 300.000 bin lirayı her sistem videosunda cebe atardı. Zaten diğer kanallarla bile karşılaştırsanız cebini düşünse bile en az cebini düşünen kanal olduğunu anlayabilirsiniz.
Sen avukati misin knk?Yanlış bilgilendirilmişsiniz tc yazmasa bile talep oluşturup tc yazdırabiliyorsunuz açıklamada yazıyor zaten
Cebini düşünse her çıkardığı F/P sisteme tane başı 1.000 lira fazla ücrete sattırır ,300 stok varsa 300.000 bin lirayı her sistem videosunda cebe atardı. Zaten diğer kanallarla bile karşılaştırsanız cebini düşünse bile en az cebini düşünen kanal olduğunu anlayabilirsiniz.