SAMSUNG GALAXY A52 VS IPHONE X ?

C4YCI

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
4000
öncelikle herkeze selamlar. Arkadaşlar bir telefon alacağım fakat bu iki telefon arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz ?şimidi den cevaplayan herkeze teşekkürlerimi iletiyorum iyi forumlar.

Hocam güzel bir cevap fakat alacağım iphone 2'nci el olacak ve açıkcası bu durumdan biraz çekiniyorum alacağım samsung ise sıfır ve garantili olacak
ben kendi adıma 2. ele güvenmem. param neyse ve o paraya sıfır ne varsa ona bakarım.

Hocam güzel bir cevap fakat alacağım iphone 2'nci el olacak ve açıkcası bu durumdan biraz çekiniyorum alacağım samsung ise sıfır ve garantili olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nedeni nedir hocam ?
daha iyi bir cihaz.

neden belirtirmisiniz acaba ?

katılıy
ben kendi adıma 2. ele güvenmem. param neyse ve o paraya sıfır ne varsa ona bakarım.
katılıyorum tabi ama buraya da sormak istedim :)

aynı paraysa iphone x öneririm. daha stabil daha üst seviye bir telefon.
ortalama 500 yada 600 gibi fazla bir mebla vereceğim x için

çok bir şey yok alabildiğim
o zaman a52yi al geç. eğer ekran boyutu sorun değilse(ben çerçevesiz ekranlardan daha çok beğeniyorum) iphone se 2020 alabiliyorsan o da güzel telefondur.

o zaman a52yi al geç. eğer ekran boyutu sorun değilse(ben çerçevesiz ekranlardan daha çok beğeniyorum) iphone se 2020 alabiliyorsan o da güzel telefondur.
katılıyorum hocam siz e bence de seçimimi samsung dan yana yapmalıyım (desteğinizden ötürü teşekkürler varsa bir isteğiniz burdayım :)

Geri