Çok saolun hocam.
1 Aylık gelirinle hediye almak akıllıca mı o zaman hocam?Benim 1 aylık Iokbs burs param neredeyse. Öğrenci adamız ne yapalım?
dostum sen neden adamın bütçesini sorgulayıp 2 yemek parasına indirgiyorsun ki ? adam isterse 1 aylık bütçesiyle kulaklık alır aç kalır isterse hiç almaz bu senin benim kişiler üstünde sorgulama hakkına sahip olduğumuz bir olay değil ki. herkesin bütçesi kendine özeldir. Kimse sana bu akşam ne yedin diye sormuyorsa sende millete parasını harcama durumunu ve ekonomisini sorma.1 Aylık gelirinle hediye almak akıllıca mı o zaman hocam?
dostum sen neden adamın bütçesini sorgulayıp 2 yemek parasına indirgiyorsun ki ? adam isterse 1 aylık bütçesiyle kulaklık alır aç kalır isterse hiç almaz bu senin benim kişiler üstünde sorgulama hakkına sahip olduğumuz bir olay değil ki. herkesin bütçesi kendine özeldir. Kimse sana bu akşam ne yedin diye sormuyorsa sende millete parasını harcama durumunu ve ekonomisini sorma.
Ben adamin butcesini mi sorguladim veya gelirini mi sordum. Gerçekleri yazdım. Kendisi mantikli mi diye sormus ilk mesajda. Ben pahalı degil diyince butcesini kendisi belirtmis. Ben de 1 aylik butceyi kulakliga vermek mantikli mi diye sormusum? Ağır boş yapmissin dediklerimi carpitmaya calisarakdostum sen neden adamın bütçesini sorgulayıp 2 yemek parasına indirgiyorsun ki ? adam isterse 1 aylık bütçesiyle kulaklık alır aç kalır isterse hiç almaz bu senin benim kişiler üstünde sorgulama hakkına sahip olduğumuz bir olay değil ki. herkesin bütçesi kendine özeldir. Kimse sana bu akşam ne yedin diye sormuyorsa sende millete parasını harcama durumunu ve ekonomisini sorma.
Ben adamin butcesini mi sorguladim. Kendisi mantikli mi diye sormus ilk mesajda. Ben de 1 aylik butceyi kulakliga vermek mantikli mi diye sormusum? Bana bos yapma
Bunun egoyla alakası ne? Hala devam ediyorsun sacmalamaya. Mesajda tamamen gercekler yazıyor. Asgari ucretin bu seviyede oldugu bir yerde 1.3k pahalı değildir. Kafani evinden azicik disari cikar ve git disari bir yemek ye bakalim kac para oduyorsun restorantta. Hem az hava alip sakinlesirsin.Alıntıyı görüntüle
adam mantıklı mı diye sormamış fakat sen kendi egonu arkadaşın üstünde kullanmaya çalışıp bu yazıyı yazmışsın
Alıntıyı görüntüle
Boş yapan sensin. İmanla paranın da kimde olduğu belli olmaz bunu da unutma bu kafayla çok ezilirsin
Bunun egoyla alakası ne? Hala devam ediyorsun sacmalamaya. Mesajda tamamen gercekler yazıyor. Asgari ucretin bu seviyede oldugu nir yerde q.3k pahalı değildir. Kafani evinden azicik disari cikar ve git disari bir yemek ye bakalim kac para oduyorsun restorantta. Hem az hava alip sakinlesirsin.