Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Green 1.364TL

GirayHan

80+ Platinum
Benim 1 aylık Iokbs burs param neredeyse. Öğrenci adamız ne yapalım?
hadi iyisin :D

1706084198762.png

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
1 Aylık gelirinle hediye almak akıllıca mı o zaman hocam?
dostum sen neden adamın bütçesini sorgulayıp 2 yemek parasına indirgiyorsun ki ? adam isterse 1 aylık bütçesiyle kulaklık alır aç kalır isterse hiç almaz bu senin benim kişiler üstünde sorgulama hakkına sahip olduğumuz bir olay değil ki. herkesin bütçesi kendine özeldir. Kimse sana bu akşam ne yedin diye sormuyorsa sende millete parasını harcama durumunu ve ekonomisini sorma.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

GirayHan

80+ Platinum
dostum sen neden adamın bütçesini sorgulayıp 2 yemek parasına indirgiyorsun ki ? adam isterse 1 aylık bütçesiyle kulaklık alır aç kalır isterse hiç almaz bu senin benim kişiler üstünde sorgulama hakkına sahip olduğumuz bir olay değil ki. herkesin bütçesi kendine özeldir. Kimse sana bu akşam ne yedin diye sormuyorsa sende millete parasını harcama durumunu ve ekonomisini sorma.
images

GirayHan

80+ Platinum
Ben adamin butcesini mi sorguladim veya gelirini mi sordum. Gerçekleri yazdım. Kendisi mantikli mi diye sormus ilk mesajda. Ben pahalı degil diyince butcesini kendisi belirtmis. Ben de 1 aylik butceyi kulakliga vermek mantikli mi diye sormusum? Ağır boş yapmissin dediklerimi carpitmaya calisarak

GirayHan

80+ Platinum
Ben adamin butcesini mi sorguladim. Kendisi mantikli mi diye sormus ilk mesajda. Ben de 1 aylik butceyi kulakliga vermek mantikli mi diye sormusum? Bana bos yapma
1706086571274.png

adam mantıklı mı diye sormamış fakat sen kendi egonu arkadaşın üstünde kullanmaya çalışıp bu yazıyı yazmışsın

1706086602146.png

Boş yapan sensin. İmanla paranın da kimde olduğu belli olmaz bunu da unutma bu kafayla çok ezilirsin :D

Alıntıyı görüntüle

adam mantıklı mı diye sormamış fakat sen kendi egonu arkadaşın üstünde kullanmaya çalışıp bu yazıyı yazmışsın

Alıntıyı görüntüle

Boş yapan sensin. İmanla paranın da kimde olduğu belli olmaz bunu da unutma bu kafayla çok ezilirsin :D
Bunun egoyla alakası ne? Hala devam ediyorsun sacmalamaya. Mesajda tamamen gercekler yazıyor. Asgari ucretin bu seviyede oldugu bir yerde 1.3k pahalı değildir. Kafani evinden azicik disari cikar ve git disari bir yemek ye bakalim kac para oduyorsun restorantta. Hem az hava alip sakinlesirsin.

GirayHan

80+ Platinum
Bunun egoyla alakası ne? Hala devam ediyorsun sacmalamaya. Mesajda tamamen gercekler yazıyor. Asgari ucretin bu seviyede oldugu nir yerde q.3k pahalı değildir. Kafani evinden azicik disari cikar ve git disari bir yemek ye bakalim kac para oduyorsun restorantta. Hem az hava alip sakinlesirsin.

yavaş dön hızına yetişemiyorum. :kekw:

Top Bottom