Öneri Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

drakathx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
824
Bütçe
5000
Mevcutta huawei freebuds se 2 xiaomi buds 6 active Jbl tune flex kullanıyorum bu ürünlerin hepsi hakkın rahmetine kavuştu sayılır ses az geliyor xiaomi ürünün teki yok tek şeklinde kullanıyorum jbl in 1 tanesi ezildi garantiye göndersem değişim yada yeni istesem 1 kulaklığın ücreti kadar yine para isteyeceklerdir keza diğerleri içinde o yüzden günlük kullanım müzik sesli görüşme film dizi izlemek için Samsung Galaxy Buds 3 ideal mi? Alınır mı? Kullanan varsa bilgi verebilir mi? 1 adet Samsung Galaxy Buds 3 2 adet xiaomi buds 6 active alayım diyorum başka güzel alternatif var mı? Yedekleyeceğim. Üründe aktif gürültü engellemesi olması lazım çok sesli ortamda çalışıyorum. Sesli görüşme için özellikle anc şart.

S23 veya daha iyi bir model samsung telefon varsa elinizde alınabilir

Xiaomi note 8 pro 6/128 Iş görmez mi yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

JBL tune flex 2 çıktı o nasıl onu mu alsam?
Yani samsung alsan deexer veya apple music kullanmadığın sürece aradaki khz farkını anlamassın ki telefonun s23 ve üstü değil. Ama samsung alıp bazı özelliklerden mahrum kalacağına flex 2 daha mantıklı

Yani samsung alsan deexer veya apple music kullanmadığın sürece aradaki khz farkını anlamassın ki telefonun s23 ve üstü değil. Ama samsung alıp bazı özelliklerden mahrum kalacağına flex 2 daha mantıklı
Telefon alcam ama şuan değil idarelik alırsam da Max A16 A26 a36 falan alırım Max idarelik yaz sonu s24 s25 falan çekerim açıkçası o Zaman tune flex 2 mı alayım hocam ?

Telefon alcam ama şuan değil idarelik alırsam da Max A16 A26 a36 falan alırım Max idarelik yaz sonu s24 s25 falan çekerim açıkçası o Zaman tune flex 2 mı alayım hocam ?
S24 veya s25 alacaksanız ve 96 khz dinleyebileceğin müzik platformu kullanıyorsanız buds 3 alın.

Geç cevap için kusura bakmayın aşırı yoğunum

S24 veya s25 alacaksanız ve 96 khz dinleyebileceğin müzik platformu kullanıyorsanız buds 3 alın.

Geç cevap için kusura bakmayın aşırı yoğunum
Alacaktım da hocam kulaklığı vazgeçtim ai yapay zeka var özellikler arasında anc kısmında sanırım benim telefon hem eski ve Samsung marka model olmadığı için kullanamayacaktim vazgeçtim almaktan yoksa çok iyi ürün 🥲😂

Elimde Buds3 Pro var. Çok tok bir sesi var müzik dinlemesi zevkli ama benim sevdiğim ses tarzına uymuyor. Daha önce Buds2 de almıştım o da kulağımdan düştüğü için iade ettim. Realme Buds Air 5 Pro kullanıyorum aktif olarak. Özellik olarak Buds3 çok çok daha üstün ki ANC mükemmel bir şey Sony ile kapışır çok rahat fakat sesi beni etkilemedi maalesef. Sonuç olarak kulaklık ve ben yüksek ses seviyelerinde müzik dinlemeyi seviyorum, daha basslı seviyorum ama Buds3 Pro da bu yok. Ses seviyesi "Benim İçin" düşük, bassları zayıf. Tok bir bassı var fakat benim Realme kulağımın içini titrettikten sonra bana çok zayıf geldi. Ses netliği Buds3 daha iyi ama ahım şahım bir fark yok. Realme Buds Air 6 Pro bakabilirsiniz öneririm.

Alacaktım da hocam kulaklığı vazgeçtim ai yapay zeka var özellikler arasında anc kısmında sanırım benim telefon hem eski ve Samsung marka model olmadığı için kullanamayacaktim vazgeçtim almaktan yoksa çok iyi ürün 🥲😂
Anc açarsın ama dediğim gibi kodek dandik kalır. Ai özelliklerini kullanamazsın. Ha ama diyorsun s24 s25 alcam. Eğer bu yaz ayında alacaksan buds 3 her türlü daha mantıklı ileriye dönük yoksa ilk mesajda dediğim gibi jbl tune

Anc açarsın ama dediğim gibi kodek dandik kalır. Ai özelliklerini kullanamazsın. Ha ama diyorsun s24 s25 alcam. Eğer bu yaz ayında alacaksan buds 3 her türlü daha mantıklı ileriye dönük yoksa ilk mesajda dediğim gibi jbl tune
Bende s10e var, buds 3 almayı düşünüyorum

Bende s10e var, buds 3 almayı düşünüyorum
Alabilirsin ama işte codec performansını alamayacaksın. 96khz dinleyemeyeceksin gereksiz para eğer yakında yeni telefona geçmeye düşünmüyorsan.

Ki 96lhz deexer ve apple musicte var diğerlerini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,428
Üyeler
173,652
Son üye
ForzaX35
Geri