Samsung Galaxy M31S vs Xiaomi Poco X3 NFC hangisi daha iyi?

salatalık turşusu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Arkadaşlar 3k civarı bütçem var ve geçenlerde konu açtığımda 4 5 tane telefon önerilmişti. Bu telefonlar arasından en çok dikkatimi çeken bu iki telefon oldu. Fakat bazı özelliklerde Samsung daha iyiyken bazılarında Xiaomi daha iyi. Örneğin batarya kapasitesi, kamera ve ekran olarak samsung daha iyiyken, işlemci ekran kartı, oyun performansı, ekran boyutu gibi konularda Xiaomi daha iyi.
Sizce hangisi alınmalı?

Arkadaşlar 3k civarı bütçem var ve geçenlerde konu açtığımda 4 5 tane telefon önerilmişti. Bu telefonlar arasından en çok dikkatimi çeken bu iki telefon oldu. Fakat bazı özelliklerde Samsung daha iyiyken bazılarında Xiaomi daha iyi. Örneğin batarya kapasitesi, kamera ve ekran olarak samsung daha iyiyken, işlemci ekran kartı, oyun performansı, ekran boyutu gibi konularda Xiaomi daha iyi.
Sizce hangisi alınmalı?
Yurt dışından 2900 TL'ye Redmi Note 10 Pro aldım dün geldi elime.
IMEI kaydı bazı yerlerde yapılıyor kaçak yollarla fakat orası senin seçimin.
2'si arasından POCO X3 daha başarılı.

POCO X3 Ekranı 120 Hz, işlemcisi daha iyi, ekranı daha büyük, 33W hızlı şarj, 1080P 60 FPS Video.
M31S Batarya, ön kamera, piksel yoğunluğu, ön kamera video performansı.
Aradaki fark bunlar. Arasında seçim yapman için yazdım.

POCO X3 Ekranı 120 Hz, işlemcisi daha iyi, ekranı daha büyük, 33W hızlı şarj, 1080P 60 FPS Video.
M31S Batarya, ön kamera, piksel yoğunluğu, ön kamera video performansı.
Aradaki fark bunlar. Arasında seçim yapman için yazdım.
Ekranın 120 hz ve daha büyük olması. Daha iyi işlemci ve hızlı şarj benim daha fazla tercih ettiğim özellikler ya. Özellikle 60 hz 120 hz arasındaki fark muazzam olacaktır. Kaldı ki Samsung'un bataryası 6000mah iken Xiaomi'nin 5160mah'lık bataryası yetersiz kalmayacaktır. Kamera için de aynı şekilde, zaten fotoğraflarla pek işim yoktur. Xiaomi'yi tercih edeceğim sanırım, teşekkür ederim.

Geri