3400 e almıştım iyi kar etmişim5200 civarlarında xiaomi redmi note 10s alabilirsin ben bunu kullanıyorum ve memnunum
M52 alacaksan test etme imkanın varsa test et daha sonra başın çoooooook ağrıyabilir.oyun felan oynamıyorum ama uzun ömürlü olsun istiyorum
Redmi Note 10 Pro alırsam kaçak alıcam ist de bildiğiniz kaçak satan var ise yazarsanız sevinirim
Edemez ki. Mağazalarda satışı yok. Arkadaşı falan almışsa anca.M52 alacaksan test etme imkanın varsa test et daha sonra başın çoooooook ağrıyabilir.
siz hangi modeli kullandınız mi6 kullandım bu araya kadar hiç sorun yoktuOyun oynamayacaksan asla xiaomi ye bulaşma kullanan biri olarak söylüyorum stabilite sıfır her güncellemeyle daha kötü oluyor telefon. Samsung iyidir..
neden ustam o modeli alıcaktım şimdi tedirgin oldumM52 alacaksan test etme imkanın varsa test et daha sonra başın çoooooook ağrıyabilir.
Mi note 10 lite kullanıyorum.siz hangi modeli kullandınız mi6 kullandım bu araya kadar hiç sorun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden ustam o modeli alıcaktım şimdi tedirgin oldum
Bu model için neden sonradan baş ağrıtabilir dediniz kiM52 alacaksan test etme imkanın varsa test et daha sonra başın çoooooook ağrıyabilir.