muradsedat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Murad sedat
Vay arkadaş vatanı böyle savunmazsınız ha hayatımda bu kadar büyük bir fanboy görmedim tebrik ederim.Kaynağı var bakıp ona yorum yaparsanız daha mantıklı tartışabiliriz, güncel iPhone cihazlar Resident Evil 2, Asassins Creed tarzı oyunları oynatabiliyor herhangi bir sorunu olmadan. Kaynakta Xbox Series S ile kıyasta bulunmakta kendi çıkarımlarınızla değil argümanlarla yorum yapın.
İddianız yok ama böyle olması gerektiğini savunuyorsunuz bana göre de bu saçma kendi yargılarınızla sonuca varmaya çalışıyorsunuz.
Saçmalık denip geçiştirilebilecek bir konu değil, insanlar tanışma uygulamalarında karşılarındaki kişinin iPhone kullandığını öğrenirse ilişki yürütmeyi daha çok tercih ediyorlar, araştırmalarla onaylanmış bir bilgi. Sizin saçma bulmanız nesnel bir yargıyı değiştirmez.
Bu mantıkla General Mobile'den öte bir telefon almaya gerek yok o halde o da fotoğraf çekiyor. Herkesin ihtiyaçları aynı değil sen sadece alo desin isteyebilirsin ben daha iyi fotoğraf çekmesini isteyebilirim, bir başkası iyi oyun performansı olmasını isteyebilir. Tüm telefonlar bu işleri yapar ancak kişi ihtiyacına göre bir tercih yapar. Bu mantığı başka şeylere uyarlarsan ne kadar saçma olduğunu sende göreceksin.
Derdim olmadığını 2, 3 kez belirtmeme rağmen halen dert olarak bahsetmişsiniz. Anlamazsanız "3-5 kere daha okuyun." Ya da 7-9 kere daha okuyun ne zaman anlarsanız. Global konuşmadıysanızda şu anda Samsung fiyatlarına Apple cihazlar alınabiliyor herhangi bir şey fark etmiyor. Size tavsiyem öznel ve nesnel yargı arasındaki farkları öğrenmeniz ve nesnel bilgiler sunan birisine subjektif yorum yapmamanız.
Mutlaka hayatın için gerçek dertler edinmen lazım dostum sonunu pek iyi görmüyorum.
Yolun açık olsun