Kapattım siteyi eyvallah.Sakin ve derin nefes al bu bir indirim olabilir ama ihtiyacın yok sadece kapitalizmin sana oynadığı küçük oyunlar, nefes al ver, bu ay kredi kartını patlattığın aklına gelsin
bence almalısınız bilal bey kolunuzda çok iyi duracağını tahmin ediyorum isterseniz bir tane de arkadaşınıza alın fiyatı uygun gibiAl sat uğraşılmaz da bi akıllı saat hevesi de yok değil. Fiyatı da uygun olunca alsam mı bilemedim valla. Şarjı inanılmaz az gidiyormul galiba o biraz kararsız bıraktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rotangar siz ne diyorsunuz hocam?
Hocam akıllı saattense klasik saatleri tercih etsemde bence herkesde bir tanede olsa akıllı saat olmalı bendede 2 tane var.Huawei gt3 ve gt3 pro.Açıkçası telefonunuz samsungsa ekosistem açısından alın derim.Mesaj yazabilme youtubeye dahi girebilmesi çok iyi fiyatıda inanılmaz iyi geldi bana piyasaya görede düşük sanırsam.Ancak şunu söyleyeyim dediğiniz gibi şarj inanılmaz hızlı bitiyor hergün şarj etmelisiniz benim huaweiye yöenlme sebeplerimdende biri buydu.Gt3 teoride 2 hafta şarjı gidiyor.Yoğun kullansma bile 1 hafta şarj aleti aramıuyorum .ama ekosistem için samsung iyi fikir.Al sat uğraşılmaz da bi akıllı saat hevesi de yok değil. Fiyatı da uygun olunca alsam mı bilemedim valla. Şarjı inanılmaz az gidiyormul galiba o biraz kararsız bıraktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rotangar siz ne diyorsunuz hocam?
watch 4 classic kullanıyorum 3-4 gün gidiyor şarjıHocam akıllı saattense klasik saatleri tercih etsemde bence herkesde bir tanede olsa akıllı saat olmalı bendede 2 tane var.Huawei gt3 ve gt3 pro.Açıkçası telefonunuz samsungsa ekosistem açısından alın derim.Mesaj yazabilme youtubeye dahi girebilmesi çok iyi fiyatıda inanılmaz iyi geldi bana piyasaya görede düşük sanırsam.Ancak şunu söyleyeyim dediğiniz gibi şarj inanılmaz hızlı bitiyor hergün şarj etmelisiniz benim huaweiye yöenlme sebeplerimdende biri buydu.Gt3 teoride 2 hafta şarjı gidiyor.Yoğun kullansma bile 1 hafta şarj aleti aramıuyorum .ama ekosistem için samsung iyi fikir.
Kapattım siteyi eyvallah.
Arkadaşımda birebir bu watch 6 var şarjı 1.5 gün anca görüyorwatch 4 classic kullanıyorum 3-4 gün gidiyor şarjı
4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.Benten özelliği nedir
Bence alınır, tüm günü çıkarıyor. Gece de şarja takıyorsun olay bitiyor zaten4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen de alma bende şunu almıyım birbirimizin para harcamasını engelleyelim;
5200 e almıştım bedava gibi bir fiyat.SAMSUNG Galaxy Watch 6 Bluetooth 44mm Akıllı Saat Silver Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy Watch 6 Bluetooth 44mm Akıllı Saat Silver fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
hocam dönen kısmı boşluk yaptı mı eksisi ne saatin sizce ?5200 e almıştım bedava gibi bir fiyat.