🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 7 44 mm 5606TL

Ekler

• 1000194124.webp
    1000194124.webp
    107.6 KB · Hit: 206
watch 5 kullanıyorum benzer pile sahipler sarjları su gibi gidiyor gün içinde aktif kullanıyorsanız
içinde watchos (android) işletim sistemi var haliyle yemesi normal hocam huawei gibi işletim sistemi olmayan sadece ölçümden ve 3 tane arkaplan 2 tane görselden ibaret saat yaparsan tabii 15 gün gider şarjı.

Dahada düşmüş sanırsam hocam. Satıcı güvenilir gibiyse linkleri değiştireyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bazılarına gelmiş bu kupon. Banada gelse keşke.🙁
Başkaları da ister diye düşünerek birden fazla sipariş vermek istedim ama sistem izin vermedi 🥲

Ben de 2000 tl kuponu kullandım 2 saat önce. Bir de önceden bu konuyla almış olduğum hepsiburada indirim çekiyle daha da komik bir rakama geldi İyzico'da da kazandığım bir miktar para vardı yine bir önceki konudan. Neredeyse bedavaya aldım ürünü 😅

Ben de 2000 tl kuponu kullandım 2 saat önce. Bir de önceden bu konuyla almış olduğum hepsiburada indirim çekiyle daha da komik bir rakama geldi İyzico'da da kazandığım bir miktar para vardı yine bir önceki konudan. Neredeyse bedavaya aldım ürünü 😅
Hocam 2 saat önce nasıl aldınız acaba o bildirim banada gelmiş fakat tıkladığımda indirim veya kupon gözükmüyor , indirim uygulanmıyor

Hocam 2 saat önce nasıl aldınız acaba o bildirim banada gelmiş fakat tıkladığımda indirim veya kupon gözükmüyor , indirim uygulanmıyor
Hocam bana bildirim geldi mi bilmiyorum şans eseri akıllı saatlere bakarken Samsung Saat ürünlerinde geçerli 2000 TL indirim yazdığını gördüm kesin alt limit yüksektir diye girdim kupona ama Galaxy Watch 7'yi görünce önceden aldığım çekle birleştirip hemen satın aldım

Bende biraz önce masterpass kampanyasına iyzico sanal kart ile kayıt olup indirim kodunu aldım. Trendyolda çalıştı gerçekten 😊 normlade pili iyi gitmiyor diye almaktan vaz geçmiştim ama bu fiyata kaçmazdı. S25 ultra ile set olur. Sadece galaxy buds3 pro kaldı. Gri olanı sağlam indirime girse onuda alacağım.

Ekler

• 1000028520.webp
    1000028520.webp
    30 KB · Hit: 71
  • 1000028522.webp
    1000028522.webp
    79.9 KB · Hit: 74
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,717