intrusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
2 günde 1 ise yine iyi, apple saati hergün şarj ediyorsun 1 gün etme kapatıyor kendini tüm dünyaya2 günde bir şarjı dert etmeyecek olanlar alabilirler. (ilk 2-3 hafta hergün şarj etmem gerekti. Artık 3 günü zorluyor.) Ayrıca bazı sağlık uygulamaları (Tansiyon,EKG,vs..) samsung harici cihazlarda çalışmıyor. (Bende xiaomi var). Huaweiye göre google play kaynaklı çok daha kullanışlı ve özelleştirilebilir fakat şarj süresinde 5-6 kat geride.
Alıntıyı görüntüle
Ben Watch GT3 Prodan geçtim. Özellik açısından çok daha kullanışlı geldi fakat şarj konusunda çok zorlandım. 1 ayı 2-3 şarj döngüsüyle tamamlarken 14-15e kadar çıktı.2 günde 1 ise yine iyi, apple saati hergün şarj ediyorsun 1 gün etme kapatıyor kendini tüm dünyaya![]()
Bileğin büyükse alma bence çok göze batar ince bilekliysen alabilirsinGeçen gün hb nin kendisi 44mm olanını 5.5kya satıyordu 3 taksitle alamamıştım.Bunu alsam mı acaba ama çok küçük geliyor 40mm gözüme
Bileğiniz kalınsa bence almayın. Oyuncak saat gibi durur.Geçen gün hb nin kendisi 44mm olanını 5.5kya satıyordu 3 taksitle alamamıştım.Bunu alsam mı acaba ama çok küçük geliyor 40mm gözüme
Ok bekleyeceğim o zaman.Bileğin büyükse alma bence çok göze batar ince bilekliysen alabilirsin
ben bu sorunu , kullanmazken kapatarak ve telefona sadece yuruyuslerde baglarayak cozuyorum. sarj suresi 3-4 gune dayaniyor ama eger surekli telefona bagli kalir ise 1. gunu tamamlayip 2. gun bitiyor maalesef2 günde bir şarjı dert etmeyecek olanlar alabilirler. (ilk 2-3 hafta hergün şarj etmem gerekti. Artık 3 günü zorluyor.) Ayrıca bazı sağlık uygulamaları (Tansiyon,EKG,vs..) samsung harici cihazlarda çalışmıyor. (Bende xiaomi var). Huaweiye göre google play kaynaklı çok daha kullanışlı ve özelleştirilebilir fakat şarj süresinde 5-6 kat geride.
Alıntıyı görüntüle
NFC,WiFi kapalı tutuyorum ve sürekli sessiz(titreşim) kullanıyorum. Mailleri takip etmek amaçlı mecburen bluetooth açık kalıyor. bu şekilde 2 günü rahat çıkarıyorum 3 e dayanıyor. Bluetooth ta kapalı olsa dediğiniz gibi 4 e dayanır muhtemelen ama ozamanda akıllı saatin bir anlamı kalmazben bu sorunu , kullanmazken kapatarak ve telefona sadece yuruyuslerde baglarayak cozuyorum. sarj suresi 3-4 gune dayaniyor ama eger surekli telefona bagli kalir ise 1. gunu tamamlayip 2. gun bitiyor maalesef