Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAMSUNG HW-C450 C-Soundbar Kaçıranlar İçin 3.324TL Mediamarkt

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Orkun

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Batuhan
Sabah amazondan satın aldım. İstesem siparişi iptal edip 174 TL daha ucuza buradan çekerimde sırf satış sonrası destek ve iade politikasından dolayı yapmayacağım. Amazona buradan kucak dolusu sevgiler..

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabah amazondan satın aldım. İstesem siparişi iptal edip 174 TL daha ucuza buradan çekerimde sırf satış sonrası destek ve iade politikasından dolayı yapmayacağım. Amazona buradan kucak dolusu sevgiler..
Bende aynı şekil Amazon'dan satın aldım. 174TL için kesinlikle iptal edilmemesi daha mantıklı olur. En ufak sıkıntıda sattığı ürünün arkasında durdukları için bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Batuhan
Bende aynı şekil Amazon'dan satın aldım. 174TL için kesinlikle iptal edilmemesi daha mantıklı olur. En ufak sıkıntıda sattığı ürünün arkasında durdukları için bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Aynı görüşteyim mediamarkttan alsam gelen ürün sorunlu olsa veya beğenmesem kutusu açılan elektronik ürünün iadesinde sorun çıkarıyorlar. Yetkili servise götürün servis raporuyla iade edin vs. hiç çekemem geçmiş tecrübelerimden dolayı genelde elektronik ürün alışverişlerimde amazon tercih ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kaan
Allah razı olsun önceki indirime yetişememiştim bunu aldım şimdi, çok teşekkürler.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,147
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Baris Emre
Teşekkürler. Satın aldım. Bütçeyi biraz daha yükseltsek, sağlam indirimli başka bir model varmı acaba?

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Bu ürünü almış olsak nasıl değerlendirebiliriz? Hiç kullanmadım daha önce böyle bir şey?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,147
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu ürünü almış olsak nasıl değerlendirebiliriz? Hiç kullanmadım daha önce böyle bir şey?
Bilgisayar, TV yada telefona bağlayıp ses çıkışı elde ediyorsun bildiğin hoparlör işte.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Ali
1 ay sonra servis bakar amazon'un bir önemi kalmıyor, neresi ucuzsa oradan alnıır boş muhabbet
Hatta bilmedikleri için yazıyorum o süreden sonra Amazondan kayıt alıp gönderdikleri de Amazon iade alıp parayı hesaba gönderecek. Sonra 3000 liraya soundbar arayacaklar. Tecrübe ile sabittir.

Ayrıca bir çok modeli denemiş birisi olarak LG model bu modelin içinden geçer. 3000 bandında rakipsiz ve alınır işinizi görür ama normal fiyatında 5000-6000 kesinlikle alınmaz.

Top Bottom