220V dönüştürüp elektriğe bağlaman lazım ikisini de öyle kullanılabilir ama çok verimli olacağını pek düşünmüyorum bunu almak yerine direk 2li araç hoparlörleri satılıyor onlardan alsan aynı paraya belki biraz daha ucuza halledebilirsin işiniAraç için kullanılanır mı sizce bir şekilde
Ses kartı vardır mutlaka optik girişi bulunanPc için optik kart var mı acaba
Ben 3500 ken aldım memnunum şahsen daha bugün geldi kargodan optik ile televizyona bağladım bass sesleri tok ve derinden hissettiriyor çok net ses veriyor. Sinema deneyimini yaşattırıyor gibi bir şey ben beğendim.Değer mi gerçekten yoksa öyle olmasa da olur tarzda bir şey mi?
Subwoofer sağlam mı hocam ona göre almayı düşünüyorum
Basslar yüksek mi hocam öyle bir şey arıyorum da dipten ufak gelmesin doygun gelsin istiyorumBen 3500 ken aldım memnunum şahsen daha bugün geldi kargodan optik ile televizyona bağladım bass sesleri tok ve derinden hissettiriyor çok net ses veriyor. Sinema deneyimini yaşattırıyor gibi bir şey ben beğendim.
3.5a çok şey istiyorsunuz hocam tahminen z906 tarzı bir şey arıyorsunuz ses deneyimi olarak bütçenizi 15 bin civarına çıkarmanız lazım o bantlarda lg sc9s q800d sizi tatmin ederSubwoofer sağlam mı hocam ona göre almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Basslar yüksek mi hocam öyle bir şey arıyorum da dipten ufak gelmesin doygun gelsin istiyorum